Trimm Forester 2-3 hengen teltta

Trimm Forester on näppärä vuoristoteltta sinulle joka etsit 2-3 hengen telttaa vaativiinkin olosuhteisiin.

149,00

Varasto loppu

Trimm Forester 2-3 hengen teltta

SKU 49702 Category

Kuvaus

Trimm Forester on näppärä vuoristoteltta sinulle joka etsit 2-3 hengen telttaa vaativiinkin olosuhteisiin.Teltan tukeva rakenne ja kaksipistetuki takaavat vakauden kovassakin tuulessa. Teltassa yöpyy reilusti kaksi henkilöä, mutta tarpeen vaatiessa mukaan mahtuu kolmaskin kaveri. Tilavaan absidiin saa tavarat suojaan eikä niitä tarvitse ottaa telttaan sisälle. Nopea ja helppo pystyttää.

Paino: 3,2 kg
Koko: (210 + 60) x 150 / 135
Koko pakattuna: 15 x 15 x 45
Ulkoteltta:100 % polyester, 4 000 mm vedenpitävyys
Sisäteltta: läpäisevä 100% WR
Lattia: 100% nylon PU 10 000 mm vedenpitävyys
Väri: hiekka (teltta on väriltään tummempi kuin kuvassa)

Trimm on perustettu vuonna 2000 ajatuksena tarjota kuluttajille laadukkaita tuotteita edullisempaan hintaan. Valikoimista löytyy niin vaatteita kuin telttoja ja makuupusseja sekä muita tarvikkeita aktiiviseen elämään. Varusteita löytyy jokaiselle vuodenajalle, niin kesäkeleille kuin paukkupakkasille sekä äärimmäisiin olosuhteisiin. Trimm on aktiivisen ja seikkailunhaluisen ihmisen valinta ulkoiluun, harrastuksiin ja kaupunkielämään.

Tuotteiden suunnitelussa ja valmistuksessa kiinnitetään huomiota laatuun, mukavuuteen, käytettävyyteen sekä teknologiaan. Tuotteiden valmistukseen käytetään laadukkaita materiaaleja tunnetuilta brändeiltä mm. YKK, 3M, Nifco, Nexus, DuPont jne.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.