Trangia 25-3UL/GB

Vanha tuttu Trangia kaasupolttimella. Tämä on todellinen tehopakkaus jolla ruoka valmistuu tosi sukkelaan.

119,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Trangia 25-3UL/GB

SKU 147253 Category

Kuvaus

Trangia on varmaan meille suomalaisille kaikista tutuin retkikeitin. Se on monipuolinen, kevyt ja helppo käyttää, minkä vuoksi se on erityisen suosittu retkillä. Trangiaa kutsutaan myrskykeittimeksi, koska se toimii olosuhteista riippumatta. Kova tuuli, pakkanen sekä vesi- tai räntäsade eivät estä Trangian toimintaa.

Tässä setissä on mukana kaasupoltin, joka tekee vanhasta kunnon Trangiasta aivan eri keittimen . Nykyaikaisilla talvikaasuilla kaasu-Trangia on hyvä vaihtoehto jopa talvivaelluksilla. Yhtä luotettava kuin aina ennenkin! Erinomainen tuulisuojaus ja tukeva kokonaisuus. Kaikki osat pakkautuvat sisäkkäin. Halutessasi voit täydentää settiä esim. kahvipannulla.

Trangia 25-3UL kuuluu Trangian uuteen Ultra Light -sarjaan, joka soveltuu kantamusten painosta tinkiville. Ultra Light materiaali on neljänneksen normaalia alumiinia vahvempaa.

Mukana kaksi Ultra Light -alumiinista kattilaa (1.5 ja 1.75 litraa) ja paistinpannu non-stick -pinnoitteella (halkaisija 22 cm), jota käytetään myös kattilan kantena.
Tällöin ruoan valmistus nopeutuu ja polttoainetta kuluu vähemmän.

– Mukana kaksi kattilaa (1,5 ja 1,75 l)
– Ø 22 cm non-stick paistinpannu ja kahva
– Varmatoiminen kaasupoltin
– Tuulisuojat ylös ja alas
– Paino 895 g

Lisätietoa Trangiasta löydät täältä, englanniksi kylläkin

Lisätiedot

Valmistaja

Trangia

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.