Tesema Retkisukat

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Tesema Retkisukat

SKU 6807 Categories , Tags , ,

Kuvaus

Tesema Retkisukka on pitkävartinen, pehmeä ja erittäin toimiva sukka saappaaseen ja vaelluskenkään. Merinovillainen sukka hengittää ja lämmittää.

Sukan korkea, 80 prosenttinen merinovillaosuus takaa sukan lämpimyyden kylmemmälläkin säällä ja tekee niistä nopeasti kuivuvat. Retkisukka tuntuu kuivalta ja lämpimältä märkänäkin. Polyamidi tuo sukkaan kestävyyttä ja elastaani joustoa.

Sukassa on pohkeen yläreunaan yltävä varsi ja neulos on erittäin pehmeän ja miellyttävän tuntuista ihoa vasten. Varressa on koko matkalla elastaania ja sukan suu on kiristämätön.

Ominaisuudet:

– Lämmin ja pitkävartinen merinosukka kiristämättömällä varrensuulla
– Materiaali: 80 % merinovilla, 15 % polyamidi, 5 % elastaani
– Pesu 60 asteessa nurinpäin
– Sukissa on valmiiksi kutistumisvara pesua varten, joten koon valinta on helppoa
– Teseman sukissa käytettävä villa on eettisesti tuotettua.

Materiaaleista:

”Merinovilla” on yksi pehmeimmistä villoista johtuen pienistä ja hienoista kuiduista. Villa säilyttää lämmön kostuessaan, toisin kuin puuvilla. Merinovilla sisältää luonnostaan antibakteerista lanolia. Merinovillalla on loistava lämpö-paino suhde verrattain muihin villoihin.

”Polyamidi” Polyamidia käytetään vaatteissa yleensä lisäämään hankauksenkestoa ja lujuutta. Se sopii kestävyytensä vuoksi hyvin köysien ja vetohihnojen raaka-aineeksi sekä mm. kalastustarvikkeisiin, purjeisiin ja erilaisiin kasseihin.

”Lycra” on tunnettu kauppanimi elastaanille. Elastaani on kevyt polymeerikuitu, joka kestää hyvin erilaisia kemikaaleja ja hikoilua. Elastaani on rakenteeltaan joustava.

Tesema on Pohjois-Karjalan Nurmeksessa sijaitseva sukkatehdas. Melko moni meistä on jossain vaiheessa pitänyt Teseman sukkia jalassaan, ehkä jopa Nurmeksessa sijaitsevalla Sotinpurolla, sillä yritys on maamme armeijan virallinen sukkatoimittaja. Teseman tuotantovalikoimaan kuuluu sukkia niin työhön kuin vapaa-aikaan sekä aikuisille että lapsille. Yritys on toiminut vuodesta 1989 ja sen tuotteille on myönnetty Avainlippu-

Lisätiedot

Valmistaja

Tesema

Koko

37-39, 40-42, 43-45, 46-48

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.