Teleskooppipatukkakotelo Radar 1957 kääntyvä Bonowi Camlock ja ESP 21″

59,00

Varasto loppu

Teleskooppipatukkakotelo Radar 1957 kääntyvä Bonowi Camlock ja ESP 21″

Kuvaus

Italialaisen Radar 1957 valmistama huippulaadukas, pikakiinnitteinen ja säädettäväasentoinen 26″ Bonowi Camlock/ESP -teleskooppipatukalle tarkoitettu suljettu kova kotelo, jossa Cordura -läppä. Soveltuu myös erinomaisesti ASP Talon 26″ patukan koteloksi!

Suunniteltu alunperin Ruotsin Poliisin Bonowi Camlock koteloksi. Pyysimme valmistajaa lisäämään koteloon vyön pikakiinnityksen.

Kotelon tiukkuutta voi säätää omien mieltymyksien mukaisesti 2,5 mm kuusiokoloavaimella (mukana pakkauksessa).

Erittäin kestävä ja varmatoiminen 8 -asentoinen säätömekanismi, jolla saat kantokulman säädettyä omien toiveidesi mukaiseksi. Kotelon vyökiinnityksenä on kestävä ja luotettava Velcro pikakiinnike, joka mahdollistaa kotelon kiinnittämisen varustevyölle ilman että vyötä avataan.

Kotelossa on avausta helpottava ”rapid release system” ja erittäin kestävät nepparit. Kotelossa on myös ”kuppi” Cordura-läpän yläosassa, joka takaa sen että koteloa pystyy myös loistavasti käyttämään lisävarusteena saatavan Bonowi Camlock kahvarenkaan kanssa.

ESP 26″ patukan kanssa käytettäessä on huomioitava että patukan kumikahva aiheuttaa kitkaa kotelon materiaalin kanssa. Sujuvan toimivuuden varmistamiseksi ESP -patukka on vedettävä suoraan ulos kotelosta.

Kotelo sopii kaikkiin 50-60 mm leveisiin varustevöihin (Sopii siis erinomaisesti myös esim. Snigel ja Frontline kaksiosaisiin varustevöihin).

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.