SwingBlaze yhditelmäveitsi oranssi

69,90

Varasto loppu

SwingBlaze yhditelmäveitsi oranssi

SKU 120-030 Category

Kuvaus

Laadukas SwingBlade yhdistelmäveitsi Outdoor Edgeltä! Aito SwingBlade on suunniteltu alusta loppuun metsästäjien tarpeita ja toiveita silmällä pitäen!

Miksi kujettaisit mukana useampaa puukkoa kun voit valita SwingBladen? SwingBladessa pyörähtää napin painalluksella esiin kaksi eritavoin toimivaa huipputeräväksi teroitettua terää:

* Normaalin veitsenterän avulla voit leikata perinteiseen tapaan tai vuolla vaikka sytykkeet.

* Koveralla nylkyterällä nahkan avaaminen ja nylkeminen sujuu helposti kuin vetoketjun avaus! Terä leikkaa sisältä ulospäin sekä nylkyterän puolipyöreä kärki varoo puhkomasta ja leikkaamasta sisäelimiä puhki. Lihan vahingoittumisen riski pienenee ja karvaa leikkaantuu vain vähän pitäen terän terävässä käyttökunnossa pidempään.

Veitsen terät ovat valmistettu parhaasta mahdollisesta laadukkaasta AUS8 ruostumattomasta teräksestä. AUS8 metallin teriin valmistaa Aichi Steel Corporation, Japani.

AUS8 teräkseen on lisätty vanadiumia joka antaa teriin erinomaisen kulutuskestävyyden, optimaalisen kovuuden ja pitkään terässä säilymisen. Uniikki ja tarkkaan vakuumissa lämpökäsitelty AUS8 terämateriaali omaa lisäksi helpon teroitusominaisuuden tarvittaessa.

Ja jotta veitsi pysyisi tallessa,SwingBlade yhdistelmäveitsen kahva on oranssi ja se erottuu maastosta helposti mikäli se vahingossa putoaa. Oranssi kumiverhoiltu Kraton® pinnoite kahvassa takaa että ote tarttuu ja pysyy myös kahvan ollessa märkä. Pinnoite tuntuu miellyttävältä myös kylmillä keleillä.

Mukana tuleva musta kovakuorinen tuppi pysyy vyökiinnikkeen avulla kovassakin menossa. Muovinen tuppi ei tylsytä teriä säilytyksen aikana. Tuppi on ulkopuolelta verhoiltu säänkestäväälä nylonkankaalla.

Huippuvalinta saaliinkäsittelyyn.

Rockwell pintakovuusluokitus: 57-58
Kaksi huipputeräväksi hiottua terää
Normaali terä: 9cm
Kovero nylkyterä: 8.1cm
Terät pyörähtävät kahvasta helposti ja nopeasti esiin
Kokonaispituus avattuna: 21cm
Paino: 140gr.

Mukana säänkestävä musta tukeva tuppi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.