Swedteam Axton takki

Liikkuvan metsästäjän monipuolinen metsästystakki ympärivuotiseen käyttöön. Takki on valmistettu hengittävästä ja kahisemattomasta materiaalista. Veden- ja tuulenpitävä COVERTEX® -kalvo suojaa joka säällä päästäen kuitenkin hikoilusta syntyvän kosteuden ulos.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Swedteam Axton takki

Kuvaus

Liikkuvan metsästäjän monipuolinen metsästystakki ympärivuotiseen käyttöön. Takki on valmistettu hengittävästä ja kahisemattomasta materiaalista. Veden- ja tuulenpitävä COVERTEX® -kalvo suojaa joka säällä päästäen kuitenkin hikoilusta syntyvän kosteuden ulos. Hengittävyyttä pystyy säätelemään myös käsivarsien alla sijaitsevien tuuletusventilaatioiden avulla. Säädettävät neopreeniset hihansuut suojaavat kosteudelta ja viimalta. Takissa on lisäksi irrotettava ja säädettävä huppu sekä lukuisia käteviä taskuja.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Monipuolinen ja hengittävä metsästystakki ympärivuotiseen käyttöön
Kahisematon materiaali
Veden- ja tuulenpitävä COVERTEX® -kalvo
Tuuletusventilaatiot käsivarsien alla
Säädettävät neopreeniset hihansuut
Irrotettava, säädettävä huppu
Runsas taskutus: radiopuhelintasku, rintatasku, 2 sivutaskua

Materiaali: Päällinen 100 % polyesteriä, kalvo 100 % polyuretaania, vuori 100 % polyesteriä

SWEADTEAM

Swedteam on ruotsalainen perheyritys, joka valmistaa laadukkaita metsästysvaatteita. Swedteamin tuotteet toimivat kaikissa sääolosuhteissa ja tarjoavat käyttäjilleen parhaan metsästyskokemuksen ilman jäisiä sormia tai märkiä vaatteita. Skandinaavisen ilmaston haasteet sekä yhteistyö metsästäjien kanssa ovat muokanneet Sweadteamin tuotekehityksen huippuunsa. Tuotteita myydään ympäri Eurooppaa. Swedteam on perustettu vuonna 1919 ja se on kerännyt läpi sukupolvien tietotaitoa ja kokemusta metsästyksen maailmasta.

Lisätiedot

Valmistaja

Swedteam

Koko

52, 48, 50, 54, 56

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.