Svala Dry Stretch Mesh verkkopaita Musta

Kun haluat miellyttävän, lämpimän mutta EI hiostavan paidan sinun täytyy tilata tämä kotimanen Svalan verkkoaluspaita.

69,90

Poista

Svala Dry Stretch Mesh verkkopaita Musta

SKU 1230 Category Tags , , , , ,

Kuvaus

Svala Dry Stretch Mesh verkkopaita on hengittävä ja kosteutta erittäin tehokkaasti siirtävä aluspaita. Paitaa voi käyttää ympäri vuotisesti.

Dry Stretch Mesh verkkopaidan valmistusmateriaali miellyttävän joustava ja ihoa hyvin myötäilevää hopeaionisoitua polypropyleeniverkkoneulosta.

Hopeaionisointi estää bakteerien lisääntymistä, joten asu pysyy hajuttomana ja raikkaana pidempään. Käsittely on tehty kuidun ytimeen valmistusvaiheessa, joten vaate säilyttää ominaisuutensa koko elinkaarensa ajan. Kaikki saumat ovat litteitä tasosaumoja, joten tuote on miellyttävä päällä – ei paina tai hankaa ihoa.

Paitaa voi käyttää esimerkiksi melonnassa tai ulkonaliikkumiseen tarkoitetun asun alla. Paitaa pystyy käyttämään kesäkuumista keleistä aina pikku pakkasille. Kovemmalla pakkasella paitaa on loistava käyttää välikerraston alla, jolloin kosteus siirtyy seuraavaan vaatekerrokseen. Samalla muodostaa lämpimän ilmakerroksen ihon pinnallle

Pesu 60 asteessa.

Suomalaista laatua jo vuodesta 1955
Svala of Finland tuotemerkin valmistaja on Finnsvala Oy. Svala on perinteikäs tekstiiliyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia alus- ja väliasuja Kärsämäellä jo yli 60 vuoden ajan. – Tuotteet valmistetaan suomalaisella taidolla ja tarkkuudella maailman parhaista materiaaleista – jo yli 60 vuoden ajan.

Lisätiedot

Valmistaja

Svala

Koko

XS, S, M, L, XL, XXL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.