Svala 100% Dry Stretch Mesh verkkohousut Mustat

Svala Stretch mesh verkkohousut. Tämän sarjan tuotteet on valmistettu 100 % polypropyleenistä. Hopeaionisointi estää bakteerien lisääntymistä ja hienhajua. Kotimainen tuote!

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Svala 100% Dry Stretch Mesh verkkohousut Mustat

Kuvaus

Svala Dry Stretch Mesh verkkohousut ovat hengittävät ja kosteutta erittäin tehokkaasti siirtävät kotimaiset alushousut joita voit käyttää vuoden ympäri.

Dry Stretch Mesh verkkohousujen valmistusmateriaali miellyttävän joustava ja ihoa hyvin myötäilevää hopeaionisoitua polypropyleeniverkkoneulosta. Hopeaionisointi estää bakteerien lisääntymistä, joten asu pysyy hajuttomana ja raikkaana pidempään.
Käsittely on tehty kuidun ytimeen valmistusvaiheessa, joten vaate säilyttää ominaisuutensa koko elinkaarensa ajan. Kaikki saumat ovat litteitä tasosaumoja, joten tuote on miellyttävä päällä – ei paina tai hankaa ihoa.

Housuja voi käyttää esimerkiksi melonnassa tai ulkonaliikkumiseen tarkoitetun asun alla. Housuja pystyy käyttämään kesäkuumista keleistä aina pikku pakkasille. Kovemmalla pakkasella paitaa on loistava käyttää välikerraston alla, jolloin kosteus siirtyy seuraavaan vaatekerrokseen. Samalla muodostaa lämpimän ilmakerroksen ihon pinnallle

Pesu 60 asteessa.

Suomalaista laatua jo vuodesta 1955
Svala of Finland tuotemerkin valmistaja on Finnsvala Oy. Svala on perinteikäs tekstiiliyritys, joka on valmistanut korkealaatuisia alus- ja väliasuja Kärsämäellä jo yli 60 vuoden ajan. – Tuotteet valmistetaan suomalaisella taidolla ja tarkkuudella maailman parhaista materiaaleista – jo yli 60 vuoden ajan.

Lisätiedot

Valmistaja

Svala

Koko

XS, S, M, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.