Suojalasi Viper keltainen

Kevyet suojalasit joissa pituudeltaan säädettävät sangat sekä erittäin voimakkaan kontrastin tarjoavat keltaiset Strong -linssit.

16,95

Varastossa

Suojalasi Viper keltainen

Kuvaus

Kevyet suojalasit joissa pituudeltaan säädettävät sangat sekä erittäin voimakkaan kontrastin tarjoavat keltaiset Strong -linssit.

Suunniteltu sisä- ja ulkoilmaolosuhteisiin. Laajan katselukentän tarjoava panoraamalinssi. Teleskooppisankojen ansiosta istuvat eri mallisiin päihin. Kaulanauha sisältyy toimitukseen.

Suojaa silmiä poikkeuksellisen kattavasti UV-säteiltä (190 NM) ja matalaenergisiltä mekaanisilta vaaroilta (6 mm 0,86 g metallikuula 45 m/s). Tarjoaa lisäsuojaa myös ylhäältä.

Linsseissä naarmuuntumista ja huurtumista vähentävä pinnoitus. Optiikkaluokka 1: Suunniteltu pitkäkestoiseen yhtäjaksoiseen käyttöön.

Strong Yellow-linssi:
– Silmille erittäin voimakas linssin sävy, joka parhaat puolet tulevat esille lyhytkestoisessa käytössä
– Läpäisee paljon näkyvää valoa ja parantaa kontrastia sekä syvyysvaikutelmaa vähäisessä valossa
– Suositeltava valinta valkoisiin olosuhteisiin (esim. lumelle pilvisenä päivänä) ja mm. rikostutkintaan. Soveltuu myös lumisateeseen, yökäyttöön ja aikaan auringonlaskun jälkeen sekä ennen auringonnousua
– Suodattaa tehokkaasti silmille haitallisia sinisen valon aallonpituuksia
– Käsitelty huurtumista ja naarmuuntumista vastaan
– Ei suositella kirkkaaseen auringonpaisteeseen, pilvettömään keliin tai ylipäätään hyviin sääolosuhteisiin
– Voi aiheuttaa joillekin käyttäjille päänsärkyä tai tasapainohäiriöitä jos käytetään hyvin pitkiä aikoja yhtäjaksoisesti

Valmistajasta:

Bollé Safety on ranskalainen työkäyttöön suunniteltujen korkealuokkaisten silmiensuojainten valmistaja. Vuonna 1888 perustettu yritys on yksi maailman pisimpään toimineista suojalasivalmistajista. Bollé Safety on alansa johtava toimija, ja suurista brändeistä ainoa, joka on keskittynyt vain ja ainoastaan silmien suojaukseen – haluten olla siinä paras. Yrityksen toiminta-ajatus on selkeä: Havaita kaikki potentiaaliset riskit joita työtehtävissä voi ilmetä, ja tarjota työtehtäväkohtaisesti käsin kosketeltava teknologinen suojainratkaisu, joka on samalla tiukasti yhdenmukainen standardien ja vaatimusten kanssa. Safety-valikoimaan kuuluvat sankamalliset suojalasit, naamiomalliset suojamaskit, kokokasvosuojaimet, suojalasit vahvuuksilla, hitsausmaskit, puhdistus- ja huurtumisenestoaineet sekä kotelot ja kaulanauhat. Valikoima erottuu edukseen erityisesti tyylin, riskienarviointityökalujen, innovaatioiden, huippuluokan huurtumiseneston, laajuuden (400 tuotekoodia) ja logistisen tehokkuuden alueilla. Nopeasti kehittyvä yritys julkaisee vuosittain 4-5 uutta innovaatiota. Suosittelemme tutustumaan mm. PLATINUM -pinnoitteen sekä HD, Contrast, Twilight ja CSP linssiteknologioiden tuomiin etuihin käyttäjälle.

Lisätiedot

Valmistaja

Bolle

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.