Source Assaultpack 20l

Sourcen Assaultpack on todella hyvin suunniteltu pikkureppu, jossa 17 litraa tilaa tavaroille ja 3 litraa tilaa vedelle.
Repun mukana tulee WLPS juomarakko jossa on Widepac-avausmekanismi.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Source Assaultpack 20l

SKU 4010430 Category

Kuvaus

Sourcen Assaultpack on todella hyvin suunniteltu pikkureppu, jossa 17 litraa tilaa tavaroille ja 3 litraa tilaa vedelle.
Repun mukana tulee WLPS juomarakko jossa on Widepac-avausmekanismi. Source on jättänyt perinteisen kierrekorkin kokonaan pois, rakon koko yläreuna aukeaa pussin lailla ja on erittäin nopea täyttää ja helppo kuivata ja puhdistaa. Jättämällä korkin pois rakosta ollaan saatu mahdollisimman kevyt ja litteä.

Soursen Assaultpacissa on kolme kaksivetimisellä vetoketjulla avattavaa lokeroa – yksi rakolle (mahtuu tarpeen tullen kaksi rakkoa), yksi iso päälokero ja yksi pienempi etulokero. Etulokeron sisältä löytyy lisää lokerointia pikkutavaroille.

Pehmustetut, hyvin muotoillut olkaviillekkeet rintaremmillä ja leveä lantiovyö tekevät repusta mukavan kannettavan.
Sivuilla neljä pikalukoilla avattavaa, säädettävää kiristyslenkkiä, joiden avulla reppuun saat myös repun ulkopuolell tavaraa pakattua.

Rakkotaskussa ulostulo rakon letkulle. Kummassakin olkaviillekkeessä on letkulle kiinnikkeet, joten voit pitää letkua joko oikealla tai vasemmalla. Jos tykkäät pitää letkua lyhyempänä, vaikka pyöräillessä, ylimääräisen voi tunkea repun sisään niin se ei hänkslätä tiellä.

Kaikenkaikkiaan mainio reppu joka on hintansa väärti!

Ja mittoja:

45 x 28 x 20 cm
(tyhjänä tiukaksi kiristettynä syvyys vain 5 cm)
Kuivapaino 1,38 kg

Lisätiedot

Valmistaja

Source

Väri

Musta, Oliivi

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.