Savotta Rajapartio 60 l

Savotta Rajapartio on Rajavartiolaitokselle lyhyemmille partioretkille suunniteltu pienempikokoinen rinkka. Kokonsa puolesta erinomainen valinta muutaman päivän retkille, tai lyhyemmille vaelluksille.

299,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Savotta Rajapartio 60 l

SKU 6419134109024 Category

Kuvaus

Savotta Rajapartio; Klassikko vuodelta 1989.

Savotta Rajapartio on Rajavartiolaitokselle lyhyemmille partioretkille suunniteltu pienempikokoinen rinkka. Kokonsa puolesta erinomainen valinta muutaman päivän retkille, tai lyhyemmille vaelluksille. Toisin kuin isommissa putkirinkoissa on Rajapartiorepussa sisäinen putkiranka tukevoittamassa reppupussin selkää. Kanto-ominaisuuksiltaan Rajapartioreppu on täysin kelvollinen isojen ja painavienkin pakkausten kantamiseen.

Rajapartioreppu on jotain tavallisen ison repun ja rinkan väliltä. Sitä voisi ehkä luonnehtia LJK rinkan hengelliseksi pikkuveljeksi, niin yleisilmeensä kuin käyttötarkoituksensakin puolesta. Erikoisuutena Rajapartiorepun ulkopuolelta löytyy asekiinnikkeet. Alun perin rynnäkkökiväärin kantamiseen tarkoitettuihin kiinnityspisteisiin saa myös oivallisesti kiinni esim. kameran kolmijalan tai muita pitkiä erikoistarvikkeita.

Ulkomitat: korkeus 65 cm, leveys 50 cm, syvyys 25 cm.
Kokonaistilavuus: noin 60 l.
Paino: noin 2,00 kg.
Materiaalit: PUR polyesteri, metallisoljet ja Opti vetoketjut.
Ranka: DUR-alumiini.
Väri: oliivinvihreä.

Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.

Lisätiedot

Valmistaja

Savotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.