Savotta Jääkärireppu vihreä M

Savotta Jääkäri on tukevan rungon päälle koottu monipuolinen ja kovaa käyttöä kestävä reppu, jolla on helppo kantaa painaviakin varusteita.

199,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Savotta Jääkärireppu vihreä M

SKU 109212 Category

Kuvaus

Jääkäri M (Jääkäri-reppu) on parannettu malli alkujaan Rajavartiolaitokselle suunnitellusta Kevyt Rajapartio – repusta. Repun suunnittelussa on kuunneltu aitoja käyttäjäkokemuksia ja lukuisista ideoista on parhaat palat ommeltu Jääkäri M:ksi. Jääkärin lukuisat yksityiskohdat ja kattava MOLLE – kujasto lisätasku mahdollisuuksineen tekevät siitä modulaarisen ja monipuolisen työvälineen verrattuna perinteisiin päiväreppuihin.

Kapean muotonsa ansiosta reppu ei tule tielle ahtaissakaan paikoissa liikkuessa. Liikkuvuuteen on kiinnitetty huomioita myös kantojärjestelmän suunnittelussa ja ergonomiassa. Kokoluokassaan Jääkäri M on tukeva ja ryhdikäs kantaa, mutta silti reppu selässä on helppo toimia. Tämä on eduksi etenkin, kun liikutaan sauvojen kanssa, pyöräillen tai ammutaan reppu selässäJääkäri M sopii kokonsa puolesta myös lentokoneen käsimatkatavaraksi.

Jääkäri M:n reppupussi (keskimitat 52 x 25 x 17 cm) on suunniteltu kapeaksi, mutta silti riittävän tilavaksi, jotta sinne mahtuu päiväreissulle tarvittavat välineet. Läpän sisäpuolella on vetoketjulla suljettava tilava arvotavaratasku (mitat noin 25 x 25 cm).

Reppupussin sisällä on tasku ( mitat n. 23cm x 37cm ) juomarakolle tai erillään pidettäville tarvikkeille. Tähän taskuun mahtuu esimerkiksi 13 tuumainen läppäri tai padi. Taskun suulla on kuminauha, joka pitää sisällön taskun sisällä.

Repun molemmilta puolilta läpän alta löytyvät suojatut ulostuloaukot juomarakon letkuille. Aukkoja voi käyttää soveltaen myös muille piuhoille tai antenneille tarpeen mukaan.
Repun kyljistä löytyvillä neljällä kompressiohihnalla reppupussin voi kiristää tiiviiksi myös vajaalla pakkauksella. Sivuilla alhaalla on avoimet kuminauhakiristeiset taskut, joita voi hyödyntää juomapullon paikkana tai pientarvikkeiden kuljetuksessa. Alataskujen pohjista löytyvät metalliset vedenpoistorenkaat.

PALS / MOLLE on kiinnitysjärjestelmä, joka on armeijakäytössä lähes jokaisessa maassa. Tämä kiinnitysjärjestelmä on luotu tarpeeseen, jossa vaaditaan ehdotonta modulaarisuutta ja kestävyyttä. Mollen avulla voit kiinnittää minkä tahansa PALS yhteensopivan taskun lähes mihin kohtaan reppua haluat. Modulaarisen kiinnitysmahdollisuuden lisäksi mollekujasto vahvistaa ja tukevoittaa reppua. Yksi Jääkäri M:n molle lenkki kestää yli 100kg vetoa. Läpän kiinnityshihnat ovat pitkät ja juoksevat koko repun edestä ja alta. Repun pohjassa on neljä nauhaohjurilenkkiä, joiden kautta hihnat juoksevat ja mahdollistavat varusteiden sitomisen myös repun pohjaan.

Anatomisesti muotoillut jämäkät olkaviilekkeet ja matalaprofiilinen, mutta tukeva lantiovyö tekevät kantamisesta ergonomista. Lantiovyön keskitetty kiristys on toteutettu 25mm tikapuusoljilla molemmin puolin lantiota. Repun kiristystä helpottavat lantiovyöhön ommellut sormilenkit, joista vetämällä repun saa kiristettyä lantiolle yhdellä sisäänpäin suuntautuvalla liikkeellä.

Repun selkäosan kantomukavuutta parantavat selkää vasten istuvat reilun kokoiset ja jämäkät pehmustetyynyt, jotka ovat tämän kokoluokan repuissa harvinaisia. Ristiselän kohdalla olevan pehmustetyynyn saa myös halutessaan irrotettua. Lantiovyö on tarpeen vaatiessa taitettavissa piiloon lantiovyön tyynyn alle. Repun nostamista selkään tai kädessä kuljettamista varten repussa on kantokahva niskassa. Kahva on mitoitettu reilun kokoiseksi, jotta siitä on helppo ottaa kiinni käsineet kädessä.

Ulkomitat: korkeus 52 cm, leveys 25 cm, syvyys 17 cm
Reppupussin tilavuus reppu suljettuna: noin 22 l
Repun ylipakkaustilavuus suojapussin avulla: n. + 6 l
Läpän arvotavarataskun tilavuus: n. 2l
Paino: noin 1,75 kg
Materiaalit: 1000D Cordura, Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut
Ranka: Eteenimuovilevy
Tuotteella on 5 vuoden materiaali ja valmistevirhetakuu
Avainlipputuote, valmistettu Suomessa

Lisätiedot

Valmistaja

Savotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.