Savotta Jääkärireppu camo M

Savotta Jääkäri on tukevan rungon päälle koottu monipuolinen ja kovaa käyttöä kestävä reppu, jolla on helppo kantaa painaviakin varusteita.

199,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Savotta Jääkärireppu camo M

SKU 109250 Category

Kuvaus

Savotta Jääkärireppu on parannettu malli alkujaan Rajavartiolaitoksen käyttöön suunnitellusta Kevyt Rajapartio-repusta. Repun kehitystyössä on otettu huomioon lukuisat käyttäjäkokemukset ja kehitysideat. Jääkärin käytännön sanelema ulkomuoto ja materiaalivalinnat yhdistettynä kattavaan MOLLE-nauhastoon takaavat sen että käsissäsi on kestävä ja monipuolinen kantolaite.
Kapean muotonsa ansiosta reppu ei tule tielle ahtaissakaan paikoissa liikkuessa ja sopii erinomaisesti hiihtämiseen ja metsästykseen. Sisäinen tukirunko varmistaa sen että Jääkäri on kokoluokkansa mukavin kantaa.

Anatomisesti muotoillut jämäkät olkaviilekkeet ja matalaprofiilinen, mutta jämäkkä lantiovyö tekevät kantamisesta tukevaa ja mukavaa. Lantiovyön solki on kiristettävissä kumpaankin suuntaa ja säätövaraa löytyy hyvin monenkokoiselle käyttäjälle. Lisämukavuutta ja -tukevuutta kantoon tuo pistosoljella varustettu rintaremmi. Niskan kantokahvasta reppua saa helposti kuljetettua kädessäkin.

Selkä on tukevoitettu erittäin kestävällä eteenimuovilevyrungolla. Tämän kevyen rangan ansiosta reppu pysyy ryhdikkäänä ja mukavana kantaa raskaammikin lastattuna. Lisävarusteena Jääkäri-reppuun saa myös jäykemmän rungon, jossa eteenilevyyn on kiinnitetty niiteillä kaksi kapeaa alumiinisoiroa lisäjäykisteeksi. Lisärungolla varustettu Jääkäri-reppu onkin jo pienikokoinen anatominen rinkka.

Selkää vasten istuvat reilun kokoiset ja jämäkät pehmustetyynyt ovat tämän kokoluokan repuissa harvinaista hekkua ja tekevätkin Jääkäristä yllättävän mukavakantoisen pikkurepun. Ristiselän kohdalla olevan tyynyn saa myös halutessaan irrotettua, tai vaihtoehtoisesti lantiovyön saa taitettua tyynyn taakse piiloon pois tieltä.

Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 52 cm, leveys 25 cm, syvyys 17 cm.
Kokonaistilavuus: 30 litraa (reppupussi 22 l, ylipakkaussuoja 6 l, läpän arvotavaratasku 2 l)
Paino: 1,75 kg.
Materiaalit: Delrin-erikoismuovisoljet ja 8 mm spiraalivetoketjut. Vihreä: 1000D Cordura, Musta: 1000D Codura, M05: 1000D Foxdura
Ranka: Eteenimuovilevy.

Takuu

Tuotteella on viiden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Avainlipputuote

Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana Savota omalla tehtaalla Virossa.

Lisätiedot

Valmistaja

Savotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.