Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikkamikkeli.fi
Yli 120€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Savotta 50 rinkka 90l

539,00

Ei varastossa, vain jälkitoimituksena

Tuotetunnus (SKU): 0101812 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Putkirinkkojen huippumalli. 90 litraa tilaa ja ylipakkausmahdollisuus.

Savotta 50 Putkirinkka – Putkirinkkojen huippumalli. 90 litraa tilaa ja reilut ylipakkaamismahdollisuudet. Tämä malli 50 tehtiin juhlistamaan Savotan 50-vuotista taivalta. Nyt takana on jo yli 60 vuotta mutta juhlamalli on edelleen tuotannossa. Paketti toimii hyvin ja se on erinomainen valinta pitkiin erävaelluksiin, kalastajille, luontokuvaajille ja metsästäjille. Putkirunko on pitkälti perinteistä mallia mutta taskut ja osastot ovat uudistuneet.

Perinteinen putkirinkka on parhaimmillaan raskaiden kantamuksien kanssa, mutta soveltuu aivan yhtä hyvin kevyemmillekin retkille. Ulkoisen putkirangan ansiosta ilma pääsee kiertämään reppupussin ja kantajan selän välissä, vähentäen lämpökuormaa huomattavasti. Vaikka anatomiset rinkat ovat valloittaneet aluetta rinkkamarkkinoilla, on yhä tilanteita joissa ei vielä ole putkirinkan voittanutta.
Rinkan lokerointi

Reppupussin ylälokero (mitat noin 45 x 32 x 25 cm) suljetaan narulla kiristettävällä suuaukolla, jonka tiiviys varmistetaan ylipakkaamisenkin mahdollistavalla vedenpitävällä suojakauluksella. Suuaukko peitetään reilun kokoisella läpällä, joka suljetaan hihnoilla. Hihnojen pikalukot ovat nopeat avata ja sulkea myös hanskat kädessä, sekä erittäin helpot myös kiristää. Hihnojen reilu pituus antaa läpän alle reippaasti tilaa ylipakkaamiselle. Ylälokeron sisältöön pääsee nopeasti käsiksi koko lokeron korkeuden mittaisen pystyvetoketjun kautta. Reppupussin ylä- ja alalokerot erottaa toisistaan kiinteä välipohja.

Ylälokeron läpässä on litteä pientavaratasku (mitat noin 20 x 30 cm), ja ylälokeron sisältä selkää vasten löytyy pieni arvotavaratasku (mitat noin 15 x 27 cm).

Reppupussin alalokeron (mitat noin 42 x 32 x 30 cm) läppä suljetaan kaksisuuntaisella vetoketjulla, jonka kiinnitys varmistetaan kahdella hihnalla. Hihnat suljetaan muovisilla pistosoljilla. Pakkauksen paino tulee kiristettävien hihnojen varaan vähentäen vetoketjuun kohdistuvaa rasitusta. Näiden hihnojen avulla myös rinkan pohjaan on mahdollista kiinnittää tavaraa. Pohjassa on ulkopuolella litteä tasku (mitat noin 30 x 25 cm) johon sopii pakattavaksi esim. sadesuoja.

Ylemmät sivutaskut (mitat noin 23 x 10 x 8 cm) suljetaan kiristettävällä vedenpitävällä suojakauluksella, joka peitetään pistosoljella suljettavalla hihnasulkuisella läpällä. Oikeanpuoleinen yläsivutasku on myös varustettu sivuvetoketjulla, jonka kautta sisältöön pääsee erittäin nopeasti käsiksi.

Alemmat sivutaskut (mitat noin 38 x 10 x 8 cm) suljetaan koko sivun pituisilla vetoketjuilla. Vasen alasivutasku on jaettu kahteen päällekkäiseen lokeroon välipohjalla. Oikeanpuoleisessa taskussa on yksi iso lokeroimaton tila.
Muut kiinnityspisteet

Reppupussin päältä löytyy kiinnityspaikat irtohihnoille. Hihnat kierretään rungon yläkaaren ympäri, joka takaa raskaammankin tavaran tukevan ja heilumattoman kiinnityksen.

Tunnelimallisten sivutaskujen takana on mahdollista kantaa kirveitä tai muita pitkiä, kapeita tarvikkeita. Sivutaskujen yläpuolelta löytyvät kiinnityspaikat hihnoineen varmistavat tavaroiden kiinnityksen.

Lantiovyön molemmilta puolilta löytyy kiinnitysrenkaat pientavaroiden roikottamiseen.
Kanto

Kantojärjestelmän runkona toimii vahva alumiiniputkirakenteinen ranka. Rangan yläkaari on irrallinen ja sen korkeus on portaattomasti säädettävissä. Yläkaari mahdollistaa erikokoisten tavaroiden tukevan kiinnityksen reppupussin päälle. Kehopuolelta hengittävällä verkkokankaalla päällystetyt olkaviilekkeet ja lantiovyö ovat reilusti pehmustetut ja anatomisesti muotoiltu. Alaselkää tukee lisäksi erillinen paksu pehmustetyyny. Lantiovyön solki on todella nopeasti avattavissa yhdellä kädellä, erittäin arvokas ominaisuus mahdollisessa hätätilanteessa. Lisämukavuutta ja -tukevuutta kantoon tuo pistosoljella varustettu rintaremmi.

Rinkan portaattomasti pituus- ja leveyssuunnassa säädettävä liivikanto ja lantiovyö ovat mahdollista säätää sopiviksi kaikenpituisille ja -kokoisille käyttäjille. Olkaviilekkeiden painopistettä pystyy säätämään jopa kävellessä löysäämällä ja kiristämällä rangan yläreunaan kiinnittyviä hihnoja. Rinkan itsensä painopistettä hartioiden ja lantion välillä säädetään löysäämällä ja kiristämällä olkaviilekkeitä ja lantiovyötä. Tarkempaa tietoa ja kuvitetut ohjeet liivikannon säätämiseen ja käyttöön löytyy täältä
Tekniset tiedot

Ulkomitat: korkeus 90 cm, leveys 50 cm, syvyys 35 cm.
Kokonaistilavuus: noin 90 l.
Paino: noin 3,60 kg.
Materiaalit: Rip-Stop vahvistettu PUR-polyesteri, polyesterinauha, Delring erikoismuovisoljet ja Kroko vetoketjut.
Ranka: DUR-alumiini.
Väri: oliivinvihreä mustilla nauhoilla.
Takuu

Tuotteella on kymmenen vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu.
Avainlipputuote

Tämä on suomalainen Avainlipputuote ja sen kotimaisuusaste on yli 50 %. Osa työstä on tehty alihankintana omalla tehtaallamme Virossa.

Lisätiedot

Valmistaja

Savotta

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.