Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikka.fi

Ruskovilla Ulkoilupaita Punainen S

99,00

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): 1326s Osastot: ,

Kuvaus

Luomumerinovillasta valmistettu ulkoilupaita unisex mitoituksella.
Ei saumoja olkapäillä. Suojaava kääntökaulus, jossa vetoketjun alla tuulilista. Pitkät rystysiin asti ulottuvat hihat peukaloreijin. Takaa pidennetty helma pitää myös alaselän lämpöisenä.

uomuvilla on pehmeää, joustavaa ja lämpöistä, sillä kiharuutensa ansiosta villakuitu sitoo itseensä runsaasti ilmaa. Koska villa hengittää hyvin, se ei hiosta vaikka sen lämmöneritystyskyky on erittäin hyvä. Villa lämmittää myös kosteana. Se imee itseensä iholle syntyvää kosteutta tuntumatta märältä. Se myös puhdistuu helposti tuuletuksella ja kevyellä käsinpesulla. Ruskovillan villa-asuissa ei ole koinsuojausta eikä vanumattomuuskäsittelyä.

Ruskovilla käyttää tuotteissaan eettisesti tuotettua, sertifioitua luomulaatuista merinovillaa (mulesing-vapaa). Luomuvilla tuotetaan Etelä-Amerikassa: Argentiinassa ja Uruguayssa. Luomutuotannossa on periaatteena tuottaa tuotteita, joiden valmistusmenetelmät eivät ole haitallisia ympäristölle eivätkä ihmisten, kasvien ja eläinten terveydelle ja hyvinvoinnille.

Ruskovillan luomuvilla tuotetaan IVN / GOTS kriteereiden mukaisesti, langan kehrää saksalainen kehräämö ja sen sertifioi IMO (Institute for Marketecology). Luomuvilla neulotaan Suomessa, eikä sitä viimeistellä millään viimeistelyaineilla.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.