Ruokatermos 0,6l

Tässä on kätevä astia jossa kuljetat lämpimän ruoan kuljitpa missä tahansa. Mietippä kuinka maukkaalta maistuukaan tuhti keitto kannon nokassa tai työpäivän jälkeen matkalla kuntoilemaan ennätät nauttia vielä kevyen lämpimän aterian? Toimii myös lasten harrastuksissa kun leirimatkat ovat pitkiä ja kunnon ruokaa tarvitaan.

19,90

Varastossa

Ruokatermos 0,6l

Kuvaus

Tässä on kätevä astia jossa kuljetat lämpimän ruoan kuljitpa missä tahansa. Mietippä kuinka maukkaalta maistuukaan tuhti keitto kannon nokassa tai työpäivän jälkeen matkalla kuntoilemaan ennätät nauttia vielä kevyen lämpimän aterian? Toimii myös lasten harrastuksissa kun leirimatkat ovat pitkiä ja kunnon ruokaa tarvitaan…käyttöä löytyy ruokatermokselle joka perheessä.
Tässä siis ruoan kuljettamiseen suunniteltu kompaktin kokoinen termos. Täysin vesitiiviin rakenteen ansiosta soveltuu sekä nestemäiselle että kiinteälle ruualle. Kaksiseinäisen rakenteen sisällä olevan tyhjiön ansiosta mahdollistaa ruuan mukana kuljettamisen ja kylmänä tai kuumana pitämisen pitkään. Soveltuu työpaikalle, työmaakäyttöön, liikkuvaan työhön, vapaa-aikaan jne. Rakenne on helposti puhdistettava ja kokonaisuudessaan konepesun kestävä.

Tilavuus 0,6l

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.