Retkiruoka Summit To Eat Macaroni Cheese

Maistuvaa ja energiapitoista ruokaa retkille. Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.

8,90

Varasto loppu

Retkiruoka Summit To Eat Macaroni Cheese

Kuvaus

Retkiruoka Summit To Eat – Makaronia ja juustoa
Pakkaskuivattu ateria – Makaronia ja kolmen juuston kastiketta.
Paino 112g

Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.

Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa, kaada vain kuuma vesi pussiin, sekoita ja odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi. Summit To Eat muonat soveltuvat retkiolosuhteisiin, mökille, veneeseen tai työmaalle, missä ikinä liikutkin. Tuotteet eivät sisällä maltodextriiniä, palmurasvaa, natriumglutamaattia tai keinotekoisia aromeja. Retkiruuan säilyvyys on 7 vuotta valmistuspäivästä.

Retkiruuan raaka-aineet:

Keitetty kuivapasta (vehnä) (16 %), täysmaito (28 %),kerma (maito) (20 %),kuutioitu sipuli(10 %),raastettu punainen Leicester-juusto (maito) (7 %), raastettu cheddarjuusto (maito) (7 %), raastettu mozzarellajuusto (maito) (3 %), rapsiöljy, maissijauho, suola, valkopippuri.
Annos on: Munaton

Ravintosisältö per annos:

Proteiinia g 22,3
Hiilihydraattia 42,5g josta sokereita 5,1g
Rasvaa 37,7g josta tyydyttyneitä 20,7g
Kuituja 2,2g
Suolaa 2,2g

Kokonaisenergia 2516kJ eli 603 kcal

Summit To Eat Retkiruuan on helppo valmistaa

Avaa pussi repäisemällä merkitystä kohdasta, ja poista pussista hapenpoistaja.
Lisää pussiin varovasti kiehuvaa vettä (noin täyttöviivaan asti).
Sekoita sisältö hyvin ja sulje pussi
Odota muutama minuuttia, sekoita ateria, ja mausta makusi mukaan!

Kaada mahdollinen ylimääräinen vesi varovasti pois ja eikun nauttimaan.

Lisätiedot

Ravintosisältö per annos

Proteiinia g 22,3 Hiilihydraattia 42,5g josta sokereita 5,1g Rasvaa 37,7g josta tyydyttyneitä 20,7g Kuituja 2,2g Suolaa 2,2g Kokonaisenergia 2516kJ eli 603 kcal

Raaka-aineet

Keitetty kuivapasta (vehnä) (16 %), täysmaito (28 %),kerma (maito) (20 %),kuutioitu sipuli(10 %),raastettu punainen Leicester-juusto (maito) (7 %), raastettu cheddarjuusto (maito) (7 %), raastettu mozzarellajuusto (maito) (3 %), rapsiöljy, maissijauho, suola, valkopippuri. Annos on: Munaton

Muut ominaisuudet

Munaton

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.