Kuvaus
Summit To Eat – Pasta Bolognese on pakkaskuivattu retkiateria
– Yrttinen jauhelihakastike ja pastaa.
Paino 136g
Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.
Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa, kaada vain kuuma vesi pussiin, sekoita ja odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi. Summit To Eat muonat soveltuvat retkiolosuhteisiin, mökille, veneeseen tai työmaalle, missä ikinä liikutkin. Tuotteet eivät sisällä maltodextriiniä, palmurasvaa, natriumglutamaattia tai keinotekoisia aromeja. Retkiruuan säilyvyys on 7 vuotta valmistuspäivästä.
Raaka-aineet :
Keitetty kuivapasta (VEHNÄ) (12 %),pilkottu tomaatti (30 %), tomaattipyree, kypsennetty naudan jauheliha (15 %), kuutioitu sipuli (14 %), rapsiöljy, hienonnettu valkosipuli, italialainen yrttiseos, suola.
Ravintosisältö per annos:
Proteiinia 26,1g
Hiilihydraattia 69,4g josta sokereita 17,5g
Rasvaa 37,8g josta tyydyttynyttä 5,2g
Kuituja 9,8g
Suolaa 2,2g
Kokonaisenergia 3100kJ eli 742 kcal
Summit To Eat Retkiruuan valmistusohjeet
Avaa pussi repäisemällä merkitystä kohdasta, ja poista pussista hapenpoistaja.
Lisää pussiin varovasti kiehuvaa vettä (noin täyttöviivaan asti).
Sekoita sisältö hyvin ja sulje pussi
Odota muutama minuuttia, sekoita ateria, ja mausta makusi mukaan!
Kaada mahdollinen ylimääräinen vesi varovasti pois ja eikun nauttimaan.
Arviot
Tuotearvioita ei vielä ole.