Retkiateria Summit To Eat Pasta Bolognese 136g

Maistuvaa ja energiapitoista ruokaa retkille. Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.

8,90

Varasto loppu

Retkiateria Summit To Eat Pasta Bolognese 136g

SKU l005288 Category

Kuvaus

Summit To Eat – Pasta Bolognese on pakkaskuivattu retkiateria
– Yrttinen jauhelihakastike ja pastaa.
Paino 136g

Jokainen Summit To Eat retkiruoka on ollut jo kertaalleen valmis annos, jonka jälkeen se on pakkaskuivattu. Tämä valmistusmenetelmä mahdollistaa sen, että kaikki mausteet ja aromit ovat tasaisesti sekoittuneet koko annokseen. Tämän valmistusmenetelmän ansiosta Summit To Eat retkiruuat ovat todella maistuvia ilman lisäaineita.

Summit To Eat retkiateriat on helppo valmistaa, kaada vain kuuma vesi pussiin, sekoita ja odota muutama minuutti ja retkiruoka on valmis nautittavaksi. Summit To Eat muonat soveltuvat retkiolosuhteisiin, mökille, veneeseen tai työmaalle, missä ikinä liikutkin. Tuotteet eivät sisällä maltodextriiniä, palmurasvaa, natriumglutamaattia tai keinotekoisia aromeja. Retkiruuan säilyvyys on 7 vuotta valmistuspäivästä.

Raaka-aineet :

Keitetty kuivapasta (VEHNÄ) (12 %),pilkottu tomaatti (30 %), tomaattipyree, kypsennetty naudan jauheliha (15 %), kuutioitu sipuli (14 %), rapsiöljy, hienonnettu valkosipuli, italialainen yrttiseos, suola.

Ravintosisältö per annos:

Proteiinia 26,1g
Hiilihydraattia 69,4g josta sokereita 17,5g
Rasvaa 37,8g josta tyydyttynyttä 5,2g
Kuituja 9,8g
Suolaa 2,2g

Kokonaisenergia 3100kJ eli 742 kcal

Summit To Eat Retkiruuan valmistusohjeet

Avaa pussi repäisemällä merkitystä kohdasta, ja poista pussista hapenpoistaja.
Lisää pussiin varovasti kiehuvaa vettä (noin täyttöviivaan asti).
Sekoita sisältö hyvin ja sulje pussi
Odota muutama minuuttia, sekoita ateria, ja mausta makusi mukaan!

Kaada mahdollinen ylimääräinen vesi varovasti pois ja eikun nauttimaan.

Lisätiedot

Ravintosisältö per annos

Proteiinia 26,1g Hiilihydraattia 69,4g josta sokereita 17,5g Rasvaa 37,8g josta tyydyttynyttä 5,2g Kuituja 9,8g Suolaa 2,2g

Raaka-aineet

Keitetty kuivapasta (VEHNÄ) (12 %),pilkottu tomaatti (30 %), tomaattipyree, kypsennetty naudan jauheliha (15 %), kuutioitu sipuli (14 %), rapsiöljy, hienonnettu valkosipuli, italialainen yrttiseos, suola

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.