Retkiastiasto BIO keltainen (6 Osaa)

Uudenaikainen lounassetti, joka tekee ruoan kuljettamisesta ja ruokailusta helppoa niin työpaikalla, koulussa, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin ja lautaset on myös pinottavia tilan säästämiseksi.

29,90

Varasto loppu

Retkiastiasto BIO keltainen (6 Osaa)

SKU 2413710210 Category

Kuvaus

Uudenaikainen lounassetti, joka tekee ruoan kuljettamisesta ja ruokailusta helppoa niin työpaikalla, koulussa, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin ja lautaset on myös pinottavia tilan säästämiseksi. Toimitetaan uudenlaisen valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena. Astiat toimitetaan kierrätysmateriaalista valmistetussa Light My Fire CircBag kuljetuspussissa.

Osat:
Pohjan syvä lautanen ja kannen matala lautanen (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike aterimelle), Spork Original BIO -aterin (lusikka-haarukka-veitsi) sekä kaksi eri kokoista ja muotoista vesitiivistä SnapBox BIO pikkurasiaa, jotka pitävät paikat siisteinä ruuan sotkuilta, ja toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina.

Ominaisuudet:
Tiskikoneen, mikron ja pakastamisen kestävä. Helppo puhdistaa. Kelluu. Lautaset ovat pinottavia tilan säästämiseksi. Spork Original BIO aterin on paistinpannun kuumuuden kestävä. Kuljetuspussin kuivatusreikien ansiosta osat voi pakata siihen myös tiskaamisen jälkeen märkinä.

Materiaalit:
Lautasen, kannen ja kahden erikokoisen SnapBox BIO -rasian materiaalista 96% on sokeriruo’osta ja puukuidusta valmistettua biopohjaista muovia, joka on Bonsucro, ISCC ja PEFC sertifioitu.
Spork Original BIO materiaalista 15 % on maissista valmistettua GMO-vapaata biopohjaista muovia.
Valjaan materiaali Dryflex Green TPE, jonka materiaalista 23 % on sokeriruo’osta valmistettua biopohjaista muovia.
100 % BPA-vapaa.

Mitat suljettuna:194 mm/sivu, kork. 61 mm. Kokonaisuuden paino: 281 g. Spork Original BIO aterimen pituus 17 cm.
Tilavuudet: Syvä lautanen 900 ml, matala lautanen 500 ml, Snap Box Original rasia 170 ml, Snap Box Oval rasia 320 ml.

Valmistusmaa Ruotsi. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta

Lisätiedot

Paino

281g

Valmistaja

Light My Fire

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.