Reppujakkara Vision

89,00

Varasto loppu

Reppujakkara Vision

SKU 31536 Category

Kuvaus

Dovrefjell Vision reppujakkara – 35 litraa on mukava kaveri koko päivän pilkkireissulle, festareille, luontoretkille tai vaikka sieni- ja marjametsälle.

Repun iso tavaratila vetää sisäänsä isonkin kuorman ja isoihin sivutaskuihin mahtuu toinen mokoma. Pääliläpän alta löytyy vielä näppärä tasku puhelimelle, lompakolle ja muille tärkeille pikkutavaroille. Repun sisällä on pussi juoma- tai termospullolle ja iso säilytystasku.

Dovrefjell Vision reppujakkaraa on mukava kantaa, koska repun olkahihnat ja lantiovyö on sijoitettu niin, etteivät rungon putket paina ja hankaa selkää. Olkahihnat ja lantiovyö ovat paksusti pehmustettuja, riittävän leveitä ja niistä löytyy säätömahdollisuuksia joka selälle.

Runko-osa alumiinia, kirkkaan oranssit väriltään
Tuoliosan putket on valmistettu alumiiniseoksesta, joka on vahvempaa ja kevyempää kuin perinteinen teräsputki, joten vaikka reppu vetääkin paljon tavaraa, niin tuolin runko-osa ei taas sitten paina oikein mitään. Istuinosa on päällystetty cordura-materiaalilla, joka on kestävää ja vettä hylkivää ja estää pepun jäätymisen talvella pilkillä istuttaessa. Alumiiniosat on maalattu kirkkaan oranssilla värillä, joten löydät repun helposti jos olet joutunut sen maastoon jättämään

Materiaali
Reppu on tehty tekomokkanahasta, joka on tunnetusti kestävää ja huoletonta käyttää. Materiaali ei kuitenkaan tykkää nuotiosta singahtelevista kipinöistä, joten se kannattaa ottaa huomioon notskin ääressä istuttaessa.

Sateensuojus
Repusta löytyy myös erillinen sateensuojus.

* tilavuus noin 35 litraa
* alumiinirunko
* paino noin 1,5 kg
* tukevat ja säädettävät olkahihnat
* kunnon lantiovyö pitää repun paikallaan matkan aikana
* kaksi sivutaskua, etutasku, tasku kannen alla ja sisällä pussi juoma/termospullolle
* sateensuojus (irrallinen)
* valmistettu tekomokkanahasta (vuori polyesteriä)

Lisätiedot

Valmistaja

Dovrefjell

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.