Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikka.fi
Ale!

Rapala weedless shad 08 FRP uistin

9,90 7,92

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): wsd08frp Osasto:

Kuvaus

Ruovikot kuhisevat elämää ja kasvuston keskellä tarvitaan oikeat aseet. Rapala Weedless Shad on ruovikkosuojattu viehe, jossa on vaappumainen potkiva uintiliike. Se täydentää mainiosti Erä-lehden ruovikkovieheiden ”Testivoittajan” Weedless Minnow Spoonin ja uuden rämisevän Rattlin’ Minnow Spoonin muodostaman vieheperheen.

Rämisevä Rapala Weedless Shad on erittäin helppoheittoinen viehe. Heiton jälkeen voit antaa sen vajota harvemmassa ruovikossa vaikka pohjaan saakka, sillä suojaviiksi estää sitä tarttumasta kasvustoon. Uita kelausnopeutta vaihtelemalla ja vavan kärjellä ohjailemalla. Lisäksi voit kokeilla pysäytä ja kelaa -uittoa, pitäen siiman kireänä. Pidentämällä kelaustaukoja voit vajottaa vieheen pohjaan asti ja kokeilla jigaus-tyyppistä uittoa. Kohdekala ruovikoissa on hauki, mutta koekalastusten aikana myös ahvenet osoittivat kiinnostusta Weedless Shad -viehettä kohtaan.

Heittokalastuksen ja normaalin vetouistelun lisäksi Rapala Weedless Shad toimii myös pitkillä vavoilla säippäuistelussa.

More
Share
Tweet

Ominaisuudet
Ruovikkosuojattu
Vaappumainen, potkiva uintiliike
Räminä
Yksihaarainen VMC-koukku
Uppoava runko
Heittokalastukseen, vetouisteluun, säippäuisteluun
Tekniset tiedot
Malli Uintisyvyys Pituus Paino
WSD08 Vaihteleva 8 cm 16 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.