Picture Organic Clothing Styx T-paita

0,00

Varasto loppu

Picture Organic Clothing Styx T-paita

SKU mts356 Category

Kuvaus

Pehmeä, luomupuuvillainen miesten t-paita printtikuviolla. Tämäkin paita on valmistettu Picturen pitkäaikaisen valmistussopimuksen mukaisesti Turkin Izmirissä. Materiaali on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa.

PICTURE ORGANIC CLOTHING on ranskalainen vuonna 2008 perustettu vaatemerkki. Sen perusti kolme kaverusta, jotka olivat kyllästyneet töihinsä ja halusivat toteuttaa unelmansa omasta vaatemerkistä, ja toteuttaa sen omien arvojensa mukaan.

Julien oli töissä Coca Colalla Pariisissa, mutta ei viihtynyt suurkaupungissa ja halusi muuttaa takaisin lähelle Alppeja. Jeremy oli töissä isänsä arkkitehtifirmassa, mutta halusi myös tehdä jotain muuta. Vincent opiskeli vielä markkinointia, mutta oli valmis lopettamaan koulun ja aloittamaan oman vaatemerkin. Jeremyllä oli yksi vaatimus jotta hän lähtee projektiin mukaan: Kaikki tuotteet pitää valmistaa luomu- ja kierrätysmateriaaleista. Niinpä he alkoivat tutkia miten he voivat toteuttaa tämän, ja niin alkoi Picturen Organic Clothing:n tarina.

Kaikki Picturen tuotteet valmistetaan 100% kierrätetyistä, orgaanisista tai vastuullisesti tuotetuista materiaaleista.

Picture Organic Clothing valmistaa ulkoilu- sekä laskuvaatteita joiden materiaaleina käytetään kierrätysmuovista valmistettua polyesterikangasta. Puuvillatuotteet valmistetaan luomupuuvillasta ja printeissä käytetään aina vain vesipohjaisia värejä.

Lue lisää Picturen tuotteista täältä

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.