Picture Organic Clothing Luminary sweater

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Picture Organic Clothing Luminary sweater

Kuvaus

Tämä collegepaita on valmistettu 70% luomupuuvillasta / 30% kierrätetystä polyesteristä. Pehmeä mukavan tuntuinen vapaa-ajan vaate jokaiselle ympäristöään ajattelevalle. Tämäkin paita on valmistettu Picturen pitkäaikaisen valmistussopimuksen mukaisesti Turkin Izmirissä. Paidassa köytetty puuvilla on GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa.

PICTURE ORGANIC CLOTHING on ranskalainen vuonna 2008 perustettu vaatemerkki. Sen perusti kolme kaverusta, jotka olivat kyllästyneet töihinsä ja halusivat toteuttaa unelmansa omasta vaatemerkistä, ja toteuttaa sen omien arvojensa mukaan.

Julien oli töissä Coca Colalla Pariisissa, mutta ei viihtynyt suurkaupungissa ja halusi muuttaa takaisin lähelle Alppeja. Jeremy oli töissä isänsä arkkitehtifirmassa, mutta halusi myös tehdä jotain muuta. Vincent opiskeli vielä markkinointia, mutta oli valmis lopettamaan koulun ja aloittamaan oman vaatemerkin. Jeremyllä oli yksi vaatimus jotta hän lähtee projektiin mukaan: Kaikki tuotteet pitää valmistaa luomu- ja kierrätysmateriaaleista. Niinpä he alkoivat tutkia miten he voivat toteuttaa tämän, ja niin alkoi Picturen Organic Clothing:n tarina.

Kaikki Picturen tuotteet valmistetaan 100% kierrätetyistä, orgaanisista tai vastuullisesti tuotetuista materiaaleista.

Picture Organic Clothing valmistaa ulkoilu- sekä laskuvaatteita joiden materiaaleina käytetään kierrätysmuovista valmistettua polyesterikangasta. Puuvillatuotteet valmistetaan luomupuuvillasta ja printeissä käytetään aina vain vesipohjaisia värejä.

Lue lisää Picturen tuotteista täältä

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.