Nahkasaapas Parkanon Talvikas

Parkanon perinteinen Talvikas-nahkasaapas sopii loistavasti Suomen talviolosuhteisiin. Saappaat on valmistettu Suomessa saksalaisesta vesikestonahasta, joten jalat pysyvät kuivina myös vesikeleillä ja pilkkihommissa

169,00

Nahkasaapas Parkanon Talvikas

Kuvaus

Parkanon perinteinen Talvikas-nahkasaapas sopii loistavasti Suomen talviolosuhteisiin. Saappaat on valmistettu Suomessa saksalaisesta vesikestonahasta, joten jalat pysyvät kuivina myös vesikeleillä ja pilkkihommissa. Villavuori pitää jalat lämpiminä kovillakin pakkasilla ja Fenomex-lämpöpohjallinen takaa hyvän lämmöneristävyyden ja tutkitusti nostaa saappaan sisälömpötilaa 3-5 astetta. Talvikkaat soveltuvat erinomaisesti pilkille, kelkkailuun tai muuhun kovaan käyttöön.
Saappaan ulkopohja on pitävää TR-kumia ja soveltuu eräsuksien siteisiin, joten näillä saappailla voi lähteä myös hiihtelemään.

Fenomex on kotimaisten kenkätehtaiden yhdessä kehittämä rakenne, jossa tärkeimpänä lämpimyyden lisääjänä toimii alumiinikalvo, joka on laminoitu pohjallisen rakenteiden väliin ja heijastaa lämpöä takaisin jalkaan. VTT:n testien mukaan kengän sisälämpötila nousee 3 – 8 astetta tällä rakenteella.

Lisätiedot

Valmistaja

Topman

Koko

44, 43, 42, 45

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.