Nite Ize kääntyvä joustokotelo

Laadukkaasta materiaaleista valmistettu Stretch kotelo on taattua Nite Ize-laatua. Tässä on hyvä kuljettaa monitoimityökalua tai muuta vastaavaa.

19,90

Varastossa

Nite Ize kääntyvä joustokotelo

Kuvaus

Laadukkaasta materiaaleista valmistettu Tool Holster Stretch on taattua Nite Ize-laatua. Kotelon todella kestävä vyöklipsi on kiinnitettävissä aina 6 cm leveisiin vöihin, ja koteloa voi pyörittää täydet 360 astetta, ja kotelo lukittuu kahdeksaan eri asentoon. Kotelo sopii erinomaisesti mm. Leatherman-työkaluille, mutta joustavan rakenteen ansiosta koteloon sopii myös muunmuotoiset työkalut.
Kätevä myös pienille valaisimille.

Sisältää ”takataskun” pikkuesineitä varten
Sopii maksimissaan 6 cm leveisiin vöihin
Ulkoiset mitat: 14cm x 6,35cm x 5,7cm

Nite Izen perustaja Rick Case teki ensimmäisen läpimurtonsa liki 30 vuotta sitten, kun hän suunnitteli käsivalaisimiin sopivan pääpannan helpottamaan työntekoa pimeässä. Tämä Coloradossa, Boulderin kaupungissa sijaitseva yritys kehittää yhä edelleen uusia tuotteita, ajatuksenaan löytää ratkaisu helpottamaan jokapäiväistä elämää niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Nite Izen slogan ”Discover Your Solution” kuvaakin erinomaisesti yritystä ja sen toimintaa.

Nite Izen valikoimista löytyvät tuotteet aina mobiililaitteiden tarvikkeista lemmikkieläintuotteisiin, unohtamatta retkeilyä ja muita ulkoiluharrastuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.