Nite Ize GearTie cordable twist tie 6" 4pakk

Gear Tie niputtaa latureiden-, kuulokkeiden- ja peliohjainten johdot sotkujen välttämiseksi. Näppärä apuri jolla pysyy johdot ojennuksessa.

13,90

Varastossa

Nite Ize GearTie cordable twist tie 6" 4pakk

SKU n40 Category

Kuvaus

Gear Tie niputtaa latureiden-, kuulokkeiden- ja peliohjainten johdot sotkujen välttämiseksi. GearTie Cordable Twist Tie on varustettu toisen pään silmukalla, johon voit pujottaa esim. johdon pään. Kääri, kiristä ja kierrä, niin helppoa se on!

Kestävän ja taipuvan metallisisuksen ja tukevan ulkokuoren ansiosta Nite Ize 6″ Gear Tie on täydellinen niin lyhempien johtojen ja kaapeleiden niputtamiseen.

Paino: 3 g
Mitat: 15 x 0,6 x 0,6 cm
Silmukka toisessa päässä
KATSO VIDEO

Nite Izen perustaja Rick Case teki ensimmäisen läpimurtonsa liki 30 vuotta sitten, kun hän suunnitteli käsivalaisimiin sopivan pääpannan helpottamaan työntekoa pimeässä. Tämä Coloradossa, Boulderin kaupungissa sijaitseva yritys kehittää yhä edelleen uusia tuotteita, ajatuksenaan löytää ratkaisu helpottamaan jokapäiväistä elämää niin työssä kuin vapaa-aikanakin. Nite Izen slogan ”Discover Your Solution” kuvaakin erinomaisesti yritystä ja sen toimintaa.

Nite Izen valikoimista löytyvät tuotteet aina mobiililaitteiden tarvikkeista lemmikkieläintuotteisiin, unohtamatta retkeilyä ja muita ulkoiluharrastuksia.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.