Nikon katselukiikari Prostaff 7s 8×42

Kompaktit Prostaff-sarjan kiikarit terävällä kuvalla ja 8-kertaisella suurennoksella. Vesitiiviit ja huurtumattomat katselukiikarit esimerkiksi luonnon ja lintujen tarkkailuun. 10 vuoden takuulla

259,00

Varasto loppu

Nikon katselukiikari Prostaff 7s 8×42

SKU baa840sa Category

Kuvaus

Kompaktit Prostaff-sarjan katselukiikarit terävällä kuvalla ja 8-kertaisella suurennoksella. Vesitiiviit ja huurtumattomat katselukiikarit esimerkiksi luonnon ja lintujen tarkkailuun.

Nikon Prostaff 7S 8×42 -katselukiikari on suunniteltu kokonaan uudelleen sekä tyylin että toimivuuden parantamiseksi. Nauti täysin uudesta optisesta järjestelmästä. Se luotiin yksinomaan Prostaff 7S -sarjaa varten, ja se tuottaa tarkan ja erittäin korkealaatuisen kuvan. Tässä vesitiiviissä ja huurtumattomassa kiikarissa on paranneltu kahva paremman käsittelyn takaamiseksi kaikissa sääolosuhteissa. Prostaff 7S on tarkoitettu lintujen katseluun ja villieläinten tarkkailuun. Sen vuoksi katselumukavuus olikin tärkein painopistealue. Kiinnitimme paljon huomiota yksityiskohtiin, kuten pyällettyyn tarkennusrenkaaseen, jonka ansiosta kiikarin säätäminen on helppoa ja luonnollista.

Tekniset tiedot

Suurennus (x) 8

Objektiivin ulkohalkaisija (mm) 42

Näkökenttä (todellinen/astetta) 6,8

Näkökenttä (näennäinen/astetta) 50,8

Näkökenttä 1 000 m:ssä (m) 119

Lähtöpupilli (mm) 5,3

Suhteellinen kirkkaus (m) 28,1

Silmäetäisyys (mm) 19,5

Lähin tarkennusetäisyys (m) 4

Pituus (mm) 167

Leveys (mm) 129

Syvyys (mm) 55

Paino (g) 650

Silmävälin säätöalue (mm) 56–72

Tyyppi Katto

Lisätiedot

Valmistaja

Nikon

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.