Nastakenkä Askel

50,00

Poista

Nastakenkä Askel

SKU 200116 Categories ,

Kuvaus

Askel merkkinen nastakenkä naisille. Nastakengän pinta mokkanahkaa ja jalat pysyvät lämpimänä turkisvuoren ansiosta. Jalkineesta löytyy myös irroitettava turkispohjallinen.Sivulla vetoketju ja edessä nauhat, joten jalkine on helppo laittaa jalkaan.
Aske mnastakenkä on hyvän ja tilavan tuntuinen jalkine talveen.
Pohjassa on metallinastojen lisäksi ”kuminastoja”, jotka lisäävät jalkineen pitävyyttä esim. kaupan sisätiloihin tultaessa.

Väri: Musta

Pintamateriaali: Mokkanahka

Sisämateriaali: Lämpövuori

Sisäpohja: Lämpöpohjallinen / Irrotettava

Kannan korkeus: n. 3 cm

Liukastumisen vaara on todellinen

Liukkaat kelit koskettavat kaikkia ulkona liikkuvia. Erityisessä riskiryhmässä ovat ikääntyneet, joilla vammoista paraneminen voi kestää pidempään. Onnettomuuksia sattuu vuosittain arviolta 390 000, joista melkein puolet vaativat lääkärillä käyntiä.
Kaikki kaatumiset eivät myöskään päädy tilastoihin. Liukkaat kengät on lähes aina syy kaatumiseen.

Nastakengistä on iloa monta kuukautta vuodessa. Suomen vaihtelevat sääolosuhteet ja pitkä talvikausi lisäävät turvallisuusriskejä. Liukasta on usein, mutta petolisin paikka on peilijäinen katu. Myös keli voi olla riskitekijä. Liukkautta ei ole aina helppo havaita joka säässä.

Hanki sinäkin nyt nastakengät itsellesi ja tämähän on mainio lahjaidea kenelle tahansa. Turvallista ulkoilua säästä riippumatta!

Lisätiedot

Koko

36, 37, 38

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.