Riippumatto MoonHammock Compact

Pikkulepoa vaellusten välillä vai kunnon unet metsänsiimeksessä. Valitsetpa kumman tahansa nappaa matkalle mukaan aito ja alkuperäinen riippumatto Ticket To The Moon MoonHammock.

49,90

Riippumatto MoonHammock Compact

SKU tms Category Tags ,

Kuvaus

Levänneenä ihminen on parhaimmillaan. Laskuvarjokankaisessa riippumatossa on hyvä olla ja se mahtuu pakattuna pieneen tilaan. Original MoonHammock Singlen kehitystyöhön käytettiin yli 15 vuotta, rentoutumisen ammattilaiset ovat suunnitelleet tämän Sinua varten.
Äärettömän kevyt kantaa kaikkialle rentoutumista varten. Ja nyt siitä on tullut markkinoille uuditettu versio; Compact Hammock on entistäkin helppokäyttöisempi.

Riippumatossa oleskelemisen lisäksi nyt myös asentaminen on hauskaa: MoonHammock Express Setting Bag on uusi ratkaisu, jolla pääset kirjaimellisesti mukavuusalueelle käden käänteessä. Irrotettavan puolikuun muotoisen säilytyspakkauksen lisäksi MoonHammockissa on nyt myös toinen, kiinteä suorakaiteen muotoinen tasku, johon riippumaton voi pakata.

Materiaali kunnioittaa kehon verenkiertoa eikä synnytä painepisteitä tarjoten näin mitä mukavimmat unet ja fiiliksen. Kestää kosteutta, kuivaa nopeasti. Materiaali sallii kehon myös hengittää joten hiki ei nouse pintaan ja on hyvä olla. Toimitetaan pienessä integroidussa puolikuun muotoisessa vetoketjullisessa kuljetuspussissa jonka voi päätylenkeistä sitoa repun päälle ja jota voi tarvittaessa käyttää myös retkityynynä tai istuinalusena.
Koukut päissä ruostumatonta terästä.

Paino vain 500 g. Kesto 200 kg.
Pituus 3,20 m koukusta koukkuun.
Makuupituus 2,90 m, leveys 1,55 m.
Kuljetuspussin pituus 37 cm, halkaisija 10 cm.
Konepestävissä 30C. Kahden vuoden materiaali- ja valmistusvirhetakuu. Valmistettu eettisissä ja ihmisoikeutta kunnioittavissa olosuhteissa Balilla.

Hammock on listattu Madventures -seikkailijan oppaan ”Must Have TOP-10” -varustelistalle.

Kiinnitysnarut eivät sisälly toimitukseen, suosittelemme hankkimaan Ticket To The Moon kiinnitysköysipussin riippumaton kanssa.

Ja jos vielä jaksat lukea tässä tietoa Hammocin synnystä:

Ticket To The Moonin perustaja, ranskalainen Charly asui kaksi vuotta Intiassa kookospuussa, hymy kasvoilla itse suunnittelemassaan riippumatossa. Tavoitteena oli ollut tehdä kevyempi, kestävämpi, helpommin pakattava, helpommin ripustettava ja helpommin puhdistettava riippumatto. Ratkaisuksi löytyi laskuvarjokankaan hyödyntäminen tavoitteen saavuttamisessa. Sitten paremmat hiekkarannat ja unelmien surffikelit siirsivät rentoutumisen ammattilaisen Balin saarelle, jossa TTTM sai alkunsa vuonna 1996.
Nykyään yritys tunnustetaan hammockien alkuperäiseksi brandiluojaksi ja todelliseksi chillailun ammattilaiseksi. Kaikki tuotteet valmistetaan Balin unelmatehtaalla ja mm. MoonHammockit varustetaan lapulla: Made in Utopia – For Dreamers Worldwide. Kyseessä ei ole pelkkä alkuperäisvalmistaja, vaan yhteisö, jonka tavoittena on viestiä erilaisesta elämäntavasta ja -asenteesta.
Ticket To The Moonin arvomaailmaan kuuluvat oleellisina osina korkea laatu, keveys, mukana kuljetettavuus, reilu tuotanto, ympäristöystävällisyys, utopistisen hyvän olon tavoittelu ja unelmointi. Tervetuloa heimoon!

Lisätiedot

Valmistaja

Ticket To The Moon

Väri

harmaa, punainen/keltainen, lila/pinkki, ruskea/keltainen, vihreä/turkoosi, khaki/pinkki, sininen, army green, punainen

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.