Merinovillakerrasto W Ulvang Explore

Tässä sinulle täydellinen alusasu, merinovillan ja tencelin yhdistelmä joka lämmittää, siirtää kosteutta ja mikä parasta ei ota itseensä hajua!!

0,00

Varasto loppu

Merinovillakerrasto W Ulvang Explore

SKU 5870611283 Categories , ,

Kuvaus

Täydellinen alusasu aktiiviselle naiselle! Pehmeän merinovillan ja biohajoavan Tencel-kankaan yhdistelmästä valmistettu Ulvang Explore -aluskerrasto sopii erinomaisesti monenlaiseen liikuntaan sekä vapaa-aikaan. Materiaali säätelee kehon lämpötilaa, siirtää tehokkaasti kosteutta ja on luonnollisesti hajuton. Merinovillan ominaisuuksiin kuuluu myös se, että se viilentää kehoa lämpimällä kelillä. Rib -kudottu kangas varmistaa, että alusasu pysyy ja pitää muotonsa loistavasti. Erityiset ilmakanavat pitävät lämmön loistavasti! Aluskerrastossa on litteät saumat hiertymien ehkäisemiseksi.

65% Merino wool ja 35% TENCEL®
100% mulesingvapaa merinovilla
Ympäristöystävällinen, luonnollinen ja biohajoava Tencel®
Litteät saumat parantavat mukavuutta
Paino: 200g

MIKÄ ON OMINAISTA MERINOVILLA-TENCEL®-VAATTEILLE?
Tencel ja merinovilla sopivat täydellisesti yhteen. Molemmat ovat vastuullisia luonnonmateriaaleja ja molemmilla on samoja positiivisia ominaisuuksia. Tencel yhdistettynä merinovilllaan tarkoittaa tehokkaampaa kosteuden siirtotehoa ja auttaa vaatteen muodon säilymisessä. Merinovillasta ja Tencel:stä valmistetut vaatteet tuntuvat pehmeiltä ihoa vasten, pitävät olosi miellyttävinä, ovat joustavia, pitävät muotonsa, ovat luonnostaan antibakteerisia ja vievät kosteutta pois iholta. Lisäksi merinovilla-tencel-vaatteita ei tarvitse pestä niin usein kuin muista materiaaleista valmistettuja vaatteita.

Merinovillahousuissa on hyvät lämmönsäätelyominaisuudet ja merinovilla sopiikin erinomaisesti tilanteisiin, jossa aktiivisuustaso vaihtelee. Ribbineuloksen avulla materiaali säilyttää muotonsa ja siirtää kosteuden erinomaisesti. . Uurrekuviointi parantaa eristystä pitämällä ilmaa hetken paikallaan ja muuttamalla sen lämmöksi. Mataloiden saumojen ansiosta käyttömukavuus on erinomainen. Housut sopivat käyttöön niin arjessa, urheillessa tai eränkäynnissä. Housujen merinovilla on mulesing-vapaata ja sen alkuperä on täysin jäljitettävissä.

Tencel on hyvin kestävä, mutta pehmeä ja kevyt kuitu, jolla on erinomainen elastisuus. Kuidun pinta on erittäin tasainen ja se tuntuu pehmeämmältä ihoa vasten kuin villa, puuvilla tai silkki. Tencel:stä valmistetuilla vaatteilla on erinomaisia kosteutta siirtäviä ja kerääviä ominaisuuksia, ja Tencel vetää puoleensa 50% enemmän kosteutta kuin puuvilla. Tencel on hengittävä materiaali, joka ei rypisty helposti ja kuivuu nopeasti. Villan tavoin´Tencel:llä on luonnostaan antibakteerisia ominaisuuksia ja 2000 kertaa vähemmän altis bakteerikannan kehittymiselle kuin synteettiset kuidut.

Ulvang urheiluteollisuuden johtavia villa-brändejä ja tunnettu kestävistä ja laadukkaista villavaatteistaan. Yrityksen tavoitteena on tuottaa parhaat villatuotteet pohjoismaisiin olosuhteisiin. Ulvang pystyy jäljittämään tuotteidensa jokaisen villaerän ja kaikki tuotteissa käytettävä merinovilla on mulesing-vapaata.

Lisätiedot

Valmistaja

Ulvang

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.