Marttiini Fileeveitsi Filetti 7,5″ nahkatupella

29,90

Varasto loppu

Marttiini Fileeveitsi Filetti 7,5″ nahkatupella

SKU 630010 Category

Kuvaus

Tässä filetin tarvitsijalle todellinen klassikko!
Tätä filettiä on valmistettu 40 vuoden ajan, ja se löytyykin miljoonista kodeista ympäri maailman. Huippuunsa hiotulla, terävällä ja notkealla ruostumattomasta kromiteräksestä valmistetulla terällä saat kauniita fileitä käden käänteessä. Tämä teräpituus sopii noin 2-3 kg:n painoisen saaliin käsittelyyn. Kokonaisuuden kruunaa perinteinen luonnonvärinen nahkatuppi.
Mainio lahjaidea kalastajalle tai kalaruoan ystäville:)

Tuotetiedot
Terän pituus 19 cm
Koko pituus 31 cm
Terämateriaali ruostumaton kromiteräs
Kahvamateriaali koivu, lakattu
Tuppimateriaali nahka

Kahva:
Marttinien puukojen kahvamateriaalissa suositaan myös puumateriaaleja, kuten suorasyistä koivua. Koivusta syntyy kestävä ja ja hillityn tyylikäs kahva.

Terä:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on helppohoitoinen ja terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus teräseoksessa on 13% ja seoksen kovuus 53-54 Rockweilin yksikköä. Teroittamiseen suositellaan timanttiteroitinta.

Marttiinien käyttämät nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Tuppeja on luonnonvärisiä ja värjättyjä.

Tuppi:
Puukkojen tupet on enimmäkseen käsityötä, koska jokaisen tupen tulee olla juuri oikean kokoinen ja mallinen. Näin ne luovat täydellisen parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla oikean kokoinen leike, joka liimaataan saumoista ompelua varten. Useimmissa tupeissa on muovinen lesta sisällä, lesta suojaa terää ja samalla tukee tuppea.

Lisätiedot

Valmistaja

Marttiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.