Marttiini Condor Junior-puukko

Marttiini Condor Junior-puukko on turvallinen valinta ensipuukoksi.Monesti ajatellaan ettei pienille kannata tai voi antaa puukkoa käsiin mutta niinhän sanontakin kuuluu; minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa.

34,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Marttiini Condor Junior-puukko

SKU 186010 Category Tags , ,

Kuvaus

Marttiini Condor Junior-puukko on turvallinen valinta ensipuukoksi.Monesti ajatellaan ettei pienille kannata tai voi antaa puukkoa käsiin mutta niinhän sanontakin kuuluu; minkä nuorena oppii sen vanhana taitaa. Eli tästä vaan hankkimaan puukko junioreille ensipuukoksi. Pyöristetty kärki suojaa pikku vuolijaa pistohaavoilta ja kärkiviilloilta ja näin pikkueränkävijä saa itse vuoltua makkaratikut leirinuotiolla. Ja Marttiini Condor Junior-puukkossa on kuminen kahva joten ote pysyy pitävänä vaikka märilläkin käsillä esim. kalan perkauksessa.

– Terän pituus: 8 cm
– Koko pituus: 18 cm
– Terämateriaali: Ruostumaton kromiteräs, pyöristetty terän kärki
– Kahvamateriaali: Kumi
– Tuppimateriaali: Nahka

Kahva:
Puukon kahvassa käytettävä kumiseos on ergonomisesti muotoiltu, mikä kestää konepesun, helppohoitoinen, hygieeninen ja turvallinen. Kahvan karhennus ja sormisuoja takaavat turvallisuuden

Terä:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on helppohoitoinen ja terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus teräseoksessa on 13% ja seoksen kovuus 53-54 Rockweilin yksikköä. Teroittamiseen suositellaan timanttiteroitinta.

Marttiinien käyttämät nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Tuppeja on luonnonvärisiä ja värjättyjä.

Tuppi:
Puukkojen tupet on enimmäkseen käsityötä, koska jokaisen tupen tulee olla juuri oikean kokoinen ja mallinen. Näin ne luovat täydellisen parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla oikean kokoinen leike, joka liimaataan saumoista ompelua varten. Useimmissa tupeissa on muovinen lesta sisällä, lesta suojaa terää ja samalla tukee tuppea.

Lisätiedot

Valmistaja

Marttiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.