Martiini Condor Sissipuukko

Intistä tuttu sissipuukko, joka on saanut uuden teränmuotoilun. Tämä puukko kestää melkeen, mitä vain. Puukon kahva on tehty kumista, eikä se pääse luistamaan edes märkänä.

59,90

Varasto loppu

Martiini Condor Sissipuukko

SKU 390021t Category Tags , , ,

Kuvaus

Intistä tuttu sissipuukko, joka on saanut uuden teränmuotoilun. Tämä sissipuukko kestää melkein, mitä vain. Sissipuukon kahva on tehty kumista, eikä se pääse luistamaan edes märkänä. Puukon tuppi on mustaa nahkaa.

Likaa ja kosteutta hylkivä Martef-pinnoite pienentää kitkan lähes olemattomiin ja samalla suojaa terää korroosiolta. Pinnoitteen ansiosta terä liikkuu erittäin sujuvasti leikattavassa materiaalissa ja terän puhdistaminen käytön jälkeen on erittäin helppoa.

Sissipuukon tuotetiedot

– Puukon pituus 26cm
– Terän pituus 13cm
– Terämateriaali: Ruostumaton teräs, Martef pinnoite.
– Kahvamateriaali: Musta kumi
– Tuppi materiaali: Musta nahka
Kahva:
Puukon kahvassa käytettävä kumiseos on ergonomisesti muotoiltu, mikä kestää konepesun, helppohoitoinen, hygieeninen ja turvallinen. Kahvan karhennus ja sormisuoja takaavat turvallisuuden

Terä:
Ruostumattomasta teräksestä valmistettu terä on helppohoitoinen ja terävyys säilyy pitkään. Kromin osuus teräseoksessa on 13% ja seoksen kovuus 53-54 Rockweilin yksikköä. Teroittamiseen suositellaan timanttiteroitinta.

Marttiinien käyttämät nahkatupet valmistetaan joko kasvis- tai kromiparkitusta härännahasta. Nahkavuodat ostetaan Euroopasta ja Etelä-Amerikasta. Tuppeja on luonnonvärisiä ja värjättyjä.

Tuppi:
Puukkojen tupet on enimmäkseen käsityötä, koska jokaisen tupen tulee olla juuri oikean kokoinen ja mallinen. Näin ne luovat täydellisen parin puukon kanssa. Nahasta leikataan malliraudalla oikean kokoinen leike, joka liimaataan saumoista ompelua varten. Useimmissa tupeissa on muovinen lesta sisällä, lesta suojaa terää ja samalla tukee tuppea.

Lisätiedot

Mitat 26 cm (senttimetri)
Pituus

26cm

Teränpituus

13cm

Terän materiaali

Ruostumaton teräs, martef pinnoite

Valmistaja

Marttiini

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.