LunchKit lounassetti petrol

19,90

Varasto loppu

LunchKit lounassetti petrol

SKU 41375310p Category Tags ,

Kuvaus

Uudenaikainen lounassetti, joka tekee ruoan kuljettamisesta ja ruokailusta helppoa niin työpaikalla, koulussa, luonnossa, veneessä, pyöräretkellä kuin kaupungillakin. Sarjassa on kaikki mitä tarvitaan aterian kuljettamiseen ja ruokailuun. Kaikki osat pakkautuvat käytännöllisesti sisäkkäin ja lautaset on myös pinottavia tilan säästämiseksi. Toimitetaan uudenlaisen valjaan kanssa, jonka ansiosta kokonaisuus pysyy käytännöllisenä pakkauksena.

Setti sisältää:
• pohjan syvä lautanen 900 ml ja kannen matala lautanen 500 ml (muodostavat yhdessä kuljetusrasian ja erillään ne toimivat ruokailukulhoina, syvässä lautasessa pidike Sporkille)
• Spork Original -aterin (lusikka-haarukka-veitsi)
• kaksi eri kokoista ja muotoista tiivistä SnapBox pikkurasiaa (170 ml ja 320 ml), jotka toimivat tarvittaessa myös varusteiden säilytyskoteloina pitäen tavarat kuivina.

Tiskikoneen- ja mikron kestävä, helppo puhdistaa. Materiaalit BPA-vapaita ja kestävän kehityksen ajattelua edustavia: Astiasarja kierrätettävää polypropyleeniä. Kelluu. Spork on paistinpannun kuumuuden kestävää ja teflonpannuystävällistä Tritania, pituus 17 cm. Valjaan materiaali TPE.

Valmistettu uudenaikaisessa 0-päästötehtaassa Ruotsin Västervikissä. Materiaali- ja valmistusvirhetakuu 2 vuotta.

Lisätiedot

Väri

Petrol

Valmistaja

Light My Fire

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.