Ledlenser MH6 ladattava otsavalaisin 200 lumenea

Uusi Ledlenser MH6 -otsavalaisin on kehitetty ulkonaliikkujalle, jonka on pidettävä kätensä vapaana ja valaistuksen kunnossa. Ladattava MH6 -otsavalaisin on oiva valinta ulkoilijalle, vietitpä aikaa metsällä , kalassa tai retkeilyn parissa.

64,90

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Ledlenser MH6 ladattava otsavalaisin 200 lumenea

Kuvaus

Uusi Ledlenser MH6 -otsavalaisin on kehitetty ulkonaliikkujalle, jonka on pidettävä kätensä vapaana ja valaistuksen kunnossa. Ladattava MH6 -otsavalaisin on oiva valinta ulkoilijalle, vietitpä aikaa metsällä , kalassa tai retkeilyn parissa..

Heijastin + linssi = heijastinlinssijärjestelmä. Ledlenser on yhdistänyt valaisimissaan linssin ja heijastimen parhaat ominaisuudet. Voit tarkentaa AFS-tekniikalla varustetun Ledlenserin portaattomasti ympyränmuotoisesta lähivalosta tarkaksi kaukovaloksi. Tämä patentoitu heijastinlinssijärjestelmä on kehitetty maailman johtaviinvalontutkimuslaitoksiin kuuluvan müncheniläisen OEC:n (Opticsand Energy Consepts) kanssa.

Smart Light Technology (SLT) tekee valaisimestasi monipuolisemman ja juuri sinun käyttöösi sopivan.
SLT-tekniikan avulla voit valita ja ohjata valaisimesi valo-ohjelmia ja -toimintoja sekä energianhallintatilaa. Ominaisuudet vaihtelevat valaisinmallista riippuen.

Kaikki on hallittavissa yhdellä kädellä. 3 valotoimintoa: täysteho, puoliteho, strobo.

Tekniset tiedot:
– Valoteho 200/20 lumenia
– Valokeilan kantama 120/40 m
– 1 kpl Li-ion 3.7V akku
– Paino 93 g ( sis. akku )
– IPX6 roisketiiveys: kestää kaikki sääolosuhteet mutta ei veteen upottamista
5 vuoden takuu , rekisteröityneille käyttäjille 7 vuoden takuu
– Kehittynyt Auto Focus System (AFS) -kohdistusjärjestelmä

Valaisimen tai muun sähkölaitteen standardisoitu IP-luokka kertoo laitteen koteloinnin tiiviyden. IPx6 tarkoittaa suojaa voimakkaalta vesisuihkulta tai aaltojen roiskeilta. Tällaiset laitteet puhdistetaan usein paineletkulla tai ne asennetaan veneisiin, joissa ne altistuvat suoraan aalloille.

Lisätiedot

Valoteho

200/20 lumenia

Valmistaja

Ledlenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.