Led Lenser P7 QC

LedLenserin käsivalaisin jossa 4 eriväsristä valoa samassa valaisimessa; punainen, sininen, vihreä ja kirkas. Jopa 7 vuoden takuulla.

79,50

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Led Lenser P7 QC

SKU 9607q Category

Kuvaus

Tässä on käsivalaisin josta löytyy neljä eri väristä valoa. Punainen valo pitää hämäränäön eli punainen valo päällä voit lukea esimerkiksi karttaa tai käyttää lähivalona ilman, että sokaiset sillä itseäsi tai muita lähellä olevia.

Sinisellä valolla voit etsiä ja seurata verijälkiä ja se soveltuu valonantajaksi sumuisiin öihin.

Vihreävalo kantaa metsässä pitkälle ja se on täysin näkymätön sellaisille eläimille joiden tarkkailu ja tunnistaminen ei onnistu punaisella valolla esim. villisika jne. Vihreä valo on myös siitä hyvä juttu että se ei houttele hyttysiä puoleensa

Valkoista 220 lumenin valo onkin sitten ihan perusjuttu eli sitä käytät aina silloin kun tarvitset vain valoa!

Eri värit ovat valittavissa helposti vain kääntämällä valaisin päätä, värin valinta toimii myös valaisimen ollessa sammutettu.

Neljä väriä, monta eri käyttötarkoitusta, Ledlenser P7 QC:ssa on High Power RGBW Led, tämä tekniikka tuottaa eri värit yhdellä ledillä. Prism Diffuser -linssitekniikka takaa valon parhaan suorituskyvyn valon värien eri aallonpituusalueilla.

Tekniset tiedot

220 lumenia, Power
4 kpl AAA-paristoja
pituus 13,3 cm
paino 175 g
IPX6

Ledlenserit ovat antaneet valoa suomalaisten harrastuksiin ja työhön luotettavasti jo vuosien ajan.

Mahtava valikoima kattaa vaihtoehdot käsi- ja otsavalaisimista aina työvaloihin ja retkeilijän lyhtyihin saakka. Valovoimaa kotiin, harrastuksiin ja vaativaan ammattikäyttöön! Ledlenserin ilmiömäinen optiikka takaa uskomattoman tasaisen valokeilan ilman häiritseviä varjostumia, ja tehokkaat ledit pitävät huolen siitä, että valovoimaa riittää aina kun sitä tarvitaan.

Huippumallien valo-ohjelmat taas tarjoavat luotettavuutta erikoistilanteisiin. Jopa 7 vuoden takuu tekee Ledlenseristä luotettavan valinnan, jokaiseen valaisutarpeeseen.

Ledlenser -valaisinten takuu on 5 vuotta ostopäivästä lukien. (Pidennetty takuuaika koskee kaikkia Ledlenser-tuotteita, joiden ostokuitti on päivätty 1.1.2016 tai sen jälkeen. Ennen vuotta 2016 ostetuilla Ledlenser -valaisimilla on 2 vuoden takuu ostopäivästä lukien. ) Rekisteröimällä valaisimen netissä ja käyttämällä tuotteen pakkauksesta löytyvää yksilöllistä koodia, pitenee tuotteen takuu 7 vuoteen. Ledlenser Solidline malliston takuu on 2 vuotta. Solidline takuuta ei ole mahdollista pidentää rekisteröimällä.

Takuu kattaa valmistusvirheestä aiheutuneet viat. Takuu ei kata paristoja eikä väärinkäytöksestä aiheutuneita vikoja. Mikäli tuotteeseen ei löydy varaosia, voidaan tuote korvata uudella vastaavalla tuotteella. Takuuhuoltoon lähetettävän valaisimen mukana on oltava ostokuitti josta ilmenee valaisimen ostopäivä. Jos valaisin on jäänyt puristuksiin, sulannut kuumuudessa yms., ei takuu korvaa ko. tuotetta.

Lisätiedot

Valmistaja

Led Lenser

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.