Lapua Naturalis .308 11,0g kiväärinpatruuna 20kpl

69,90

Varasto loppu

Lapua Naturalis .308 11,0g kiväärinpatruuna 20kpl

SKU 317105 Category

Kuvaus

Lapua Naturalis .308Win N558 11,0g
Yksi Lapuan lippulaivatuotteista – legendaarinen .308 Winchester patruuna. Patruunan PITÄÄ toimia kaikessa metsästyksessä, poikkeuksetta. Lapuan patruuna toimii kaikella riistalla, kaikissa olosuhteissa.

.308 Win. on ehdottomasti Suomen suosituin ja yleisin suurriistakaliiperi, jonka Winchester virallisesti esitteli vuonna 1952. Tämä patruuna on viimeisten 50 vuoden aikana saavuttanut valtavan suosion urheiluampujien, viranomaisten ja eri maiden armeijoiden keskuudessa. Metsästäjät ympäri maailman tuntevat .308 Win. patruunan kompaktina ja voimakkaana kaliiperina, joka on luontaisesti myös tarkka.

Vaikka patruunan ruutikapasiteetti onkin pienempi kuin kaliipereilla .30-06, 8×57 IS tai 9.3×62, nykyaikaisilla ruudeilla saavutetaan kuitenkin lähes .30-06 Spring. -tasoiset tehot. Metsästäjät luottavat kaliiperin suorituskykyyn jopa aina karhunmetsästykseen saakka, jolloin patruuna on tulpattu laadukkailla, uusinta teknologiaa edustavilla luodeilla kuten Lapuan Naturalis® metsästysluodilla. Lapua tarjoaa tähän kaliiperiin laajan patruunavalikoiman, joka kattaa harrastajan tarpeet harjoituksista aina mitä monimuotoisimpiin metsästyselämyksiin asti.

Kaliberi 308Win
Luoti 11g N558 Naturalis
Lähtönopeus 800 m/s
Laatikossa 20 kpl

Luodin kärjessä oleva venttiili käynnistää luodin sienettymisen välittömästi osumasta. Materiaalin ja valmistusteknologian johdosta luoti laajenee symmetrisesti ja säilyy rikkoontumattomana. Sienettymisprosessi takaa mahtavan pysäytysvoiman ja shokkiefektin metsästettävään riistaan vähentäen haavoittuneen riistan riskiä ja estäen siten tehokkaasti turhaa kärsimistä – sekä ehdottomasti säästää metsästäjälle arvokasta riistalihaa.
Korkealaatuinen puhtaasta kuparista valmistettu luoti toimii ja sienettyy riistaosumissa aina samalla tavalla säilyttäen sataprosenttisesti alkuperäisen painonsa.

Tilauksen lisäksi tarvitsemme kopion aseenkantoluvastasi tai patruunanhankkimisluvasta sekä kopion henkilöllisyystodistuksestasi. Lähetä kopiot sähköpostin liitteenä osoitteeseen info@patikka.fi
Kirjoita sähköpostin otsikkokenttään verkkokaupasta saamasi tilausnumero.

Lapua, virallisemmin Nammo Lapua Oy, kuuluu osana suureen pohjoismaiseen Nammo-konserniin. Päätuotteemme ovat pienikaliiperiset patruunat ja niiden komponentit siviili- ja viranomaiskäyttöön. Lapuan patruunatehdas on toiminut vuodesta 1923. Vaatimattomasta ja käytännön sanelemasta alusta se on kasvanut yhdeksi alan arvostetuimmista merkeistä. Maailman parhaat ampujat valitsevat Lapua-patruunan.

Laatua kuuntelemalla

Lapuan maailmankuulu laatu on tietysti osaltaan vuosikymmenten kokemuksen, moitteettomien raaka-aineiden ja hyvin hallitun valmistusprosessin summa. Valmistuksen ja laadun mittauksen automatiikan lisäksi henkilökunnan katse ulottuu jokaiseen erään ja tarvittaessa jopa jokaiseen patruunaan.

Tärkeintä on kuitenkin ampujien kuunteleminen. Se on Lapualla itsestään selvää. Jokainen kysely otetaan vakavasti ja tarkastetaan esimerkiksi koeammunnoin niin pitkälle kuin on tarpeen. Tiivis vuorovaikutus ampujien kanssa varmistaa, että ymmärrämme palautteen oikein. Näin pääsemme siihen, että ampujat kautta maailman saavat juuri haluamaansa laatua – askel askeleelta yhä parempaan.
Komponenttien yhteensopivuutta

Kaikille Lapua-patruunoille luontainen huippulaatu ja osumatarkkuus saavutetaan eri osien huolellisella yhteen sovittamisella. Oikea-aikainen ja varma syttyvyys, tarkoituksenmukainen lähtönopeus sekä erinomaiset ballistiset ominaisuudet ovat hyvin suunniteltujen ja valmistettujen komponenttien yhteisvaikutusta. Kun kaikki osat toimivat täydellisesti yhteen, patruuna voi olla täydellinen. Lapuaa käyttävät jälleenlataajat tämän tietävät.
Laatu on myös virallisesti totta

Toki laatu on myös sertifioitua: Nammo Lapua Oy:n laatujärjestelmä on sekä ISO 9001:n että AQAP 2110:n mukainen. Meille on myönnetty myös ympäristöjärjestelmän ISO 14001 -sertifikaatti.

Lisätiedot

Valmistaja

Lapua

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.