Kuksa MetsänTaika 38

Haluatko itsellesi uniikin kuksan ja vielä omalla nimellä varustettuna? Metsäntaika kuksat ovat hieno osoitus suomalaisesta käsityötaidosta. Jokainen kuksa on oma yksilönsä eki toista samanlaista et löydä.

69,00

Varasto loppu

Kuksa MetsänTaika 38

SKU nro38 Categories ,

Kuvaus

MetsänTaika kuksat

Jokainen MetsänTaika kuksa on käsin tehty kunnioittaen puuta ja sen uniikkiutta. Näin jokainen kuksa on omannäköisensä ja ainutlaatuinen omistajalleen.
Kuksa on käsitelty perinteisesti ja se säilyttää parhaiden ominaisuutensa säännöllisellä kahvirasvauksella, noin kerran vuodessa riittää. Kuksaa ei saa pestä pesuaineella – pelkkä vedellä huuhtelu riittää käytön jälkeen.
Koska kuksa on luonnontuote, se saattaa joskus käyttäytyä myös luonnon tavoin ja haljeta jännityksestä ensimmäisillä käyttökerroilla. Jos näin käy, saa tilalle uuden kuksan tilauksesta.
Kuksia voi myös tilata nimellä kaiverrettuna sekä myös muista toiveista voi aina keskustella.

Ennen ensimmäistä varsinaista käyttöä, kaada kahvia kuksaan ja anna sen olla kuksassa muutaman minuutin ajan, kaada sen jälkeen kahvi pois. Tämän jälkeen hiero kuksan sisäpintaa käytetyillä, märillä kahvinporoilla. Käytössä kuksan peruspuhdistukseen riittää pelkkä huuhtelu, astianpesuaineella peseminen on kiellettyä. Lappilaisen uskomuksen mukaan voi myös menettää onnensa, jos kuksan pesee, ainoastaan tunturipurossa huuhtominen on sallittua. Suotavaa on kuitenkin vähintään kerran vuodessa käsitellä kuksa kahvirasvalla, käsittely estää vieraiden makujen imeytymisen puuhun sekä halkeamisen. Jos käytät kuksaa paljon, suositellaan käsittelyä useammin.

METSÄNTAIKA on pieni paikallinen mikkeliläinen yritys, joka on saanut syntynsä rakkaudesta luontoon ja sen kauneuteen, sekä intohimosta luoda jotain kaunista käsillä luonnon antimista. Innoituksensa ja voimansa metsäntaika ammentaa pohjoisen karunkin kauniista ja lumoavasta luonnosta. Puumateriaali kuksiin ja koruihin tulee lähiluonnosta; Hiirolan ja Anttolan omista metsistä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.