Korpimäki 35 ase/metsästysreppu

119,00

Varasto loppu

Korpimäki 35 ase/metsästysreppu

SKU korpimaki35 Category

Kuvaus

Ozoom Korpimäki 35 – metsämiehen päivärinkka, jossa on integroitu asepussi vakiovarusteena. Voit pitää asetta repun asepussissa kävellessäsi, tai esim. pitää käsissäsi haulikkoa, ja kivääri on selässäsi valmiina pidempiinkin laukauksiin. Repun materiaali on erikoisvahvaa, ja tehty kestämään kovaakin käyttöä. Repun lukot, vetoketjut, säätimet jne. ovat myös premium-luokkaa. Repussa tulee mukana sadesuoja jota voit käyttää sateen sattuessa tai suojauduttaessa lialta. Repun sivutaskusta löytyy kätevä istuma-alusta niin ei tarvitse kylmällä kannolla istuskella.

Korpimäki 35:n asepussin saa umpinaiseksi siinä olevan resorin avulla. Tämä mahdollistaa aseen kuljettamisen laillisesti repussa auton sisällä ajon aikana, kun ase on kokonaan pussissa.

Repun taskusta löytyy kätevä verkkopussi, jonka voi kiinnittää repun ulkopuolelle. Pussi on tarkoitettu esim. riistan tai likaisten vaatteiden kuljetukseen.

Repun kantolaite omaa monipuoliset säädöt. Säätöjen avulla reppu saadaan optimoitua juuri sopivaksi käyttäjälleen. Lantiovyö lähtee tarvittaessa irti, jos sitä ei tarvita.

Repun kaksi etutaskua on kooltaan juuri kiväärinpanoslaatikon kokoiset, sekin hyvä tietää. Isotasku edessä on toimiva monille varusteille, tarvikkeille ja pikkutavaroille.

Ozoom Korpimäki 35 on monipuolinen reppukokonaisuus moneen käyttötarkoitukseen.

-Kestävä materiaali ja ompeleet
-Vedenpitävät materiaalit
-Hyvä ja monipuolinen kantolaite
-Asepussi vakiona
-Sadesuoja vakiona
-Istuma-alusta vakiona
-Verkkopussi
-Panosvyö
-Hyvät taskut
-Vahvat vetoketjut
-Helppo ampua
-Kiinnityslenkkejä
-Tilavuus n. 35 litraa.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.