Kiikaritähtäin Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD

958,00

Varasto loppu

Kiikaritähtäin Meopta MeoStar R1r 3-12x56 RD

SKU 1005142 Category

Kuvaus

Meopta Meostar R1r 3-12×56 on laadukas Eurooppalainen kiikari hämäräkäyttöä varten.
Erona Meostar R1 -sarjaan, Meostar R1r -sarjassa ristikko on toisella kuvatasolla, eli ristikko ei suurene eikä pienene suurennosta säädettäessä. Kiikarien 3-12x suurennosalue on kivunnut yleisimmäksi suurennosalueeksi.

Kyseisellä suurennosvälillä hoituu niin päivänvalossa käytävät ajojahdit, kuin hämärässä olosuhteissa koettavat kyttäysjahdit. Ristikon keskellä portaallisesti säätyvä valaistu pieni ristikko helpottaa tähtäinpisteen erottamista hämärässä, esimerkiksi tumman eläimen kyljestä.
Ristikko on säädettäviksi niin himmeäksi, ettei se häikäise ampujaa. Meopta R1r on oman hintaluokkansa priimus, etkä varmasti kyseisen kiikarin kanssa joudu hämärässä ensimmäisenä luopumaan jahdista!

Metsästys ja Kalastus -lehden hämäräkiikarikokeen paras kiikari luokassaan! (M&K 8/2012)

Ominaisuudet:

– suurennosalue: 3-12x
– etummaisen linssin eli objektiivin koko: 56mm
– runkoputken halkaisija: 30mm, Rengaskiinnitys
– näkökenttä 100m: 11,1- 3,5m
– silmän etäisyys kiikarista: 75 mm
– ristikko: BDC-2
– ristikon valaisu: Valaistu piste ristikon keskellä
– paristotyyppi: CR2354, sisältyy pakettiin
– takapään ulkohalkaisija: 41 mm
– etupään ulkohalkaisija: 62 mm
– pituus: 342 mm
– paino: 590 g
– takuu: 10 vuotta
– valmistusmaa: Tsekki

Meopta kiikaritähtäimillä on tehtaan myöntämä 10 vuoden takuuaika, joka on laajennettavissa 30 vuoteen mukana tulevan takuulaajennuslomakkeen avulla.

Meopta on kansainvälinen yritys, jolla on pitkät ja arvokkaat perinteet maailmanluokan optisten, optomekaanisten ja optoelektronisten laitteiden kehittämisessä, valmistamisessa ja kokoonpanossa.

Meoptalla on hallussaan viimeisin tieto ja korkea ammattitaito, joiden ansiosta se pystyy palvelemaan teollisuutta, asevoimia sekä kuluttajamarkkinoita, globaalisti toimivana yrityksenä.

Meoptalla on modernit tuotantolaitokset Yhdysvalloissa ja Tsekissä. Näin se pystyy vastaamaan kuluttajien tarpeisiin nopeasti ja tehokkaasti. Meoptan laadunvarmistusjärjestelmä on tehokas ja kattaa jokaisen valmistusvirheen. Meoptan kiikaritähtäimet ja katselukiikarit ovat osuva valinta luotettavaa ja laadukasta optiikkaa arvostavalle metsästäjälle ja luonnontarkkailijalle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.