Katselukiikari Levenhuk Sherman Base 8x32

Tässä on kiikarit, joita voidaan suositella vaeltajille ja luonnossa liikkujille. Laadukasta optiikkaa, joka antaa terävän ja kirkkaan kuvan, sekä vedenkestävä, kuitenkin kohtuullisen kompakti rakenne – eli sitä mitä matkakiikarilta haluatkin.

99,00

Varasto loppu

Katselukiikari Levenhuk Sherman Base 8x32

SKU 71141 Category Tags , , , ,

Kuvaus

Tässä on kiikarit, joita voidaan suositella vaeltajille ja luonnossa liikkujille. Laadukasta optiikkaa, joka antaa terävän ja kirkkaan kuvan, sekä vedenkestävä, kuitenkin kohtuullisen kompakti rakenne – eli sitä mitä matkakiikarilta haluatkin.

Tämä kiikarimalli mahtuu siis mukavasti reppuun tai kassiin mukaan. 8-kertaisella suurennoksella saat jo mukavasti yksityiskohtiakin näkyviin, liikuitpa sitten luonnossa tai kaupunkiympäristössä. Kiikareiden valovoima on sen verran hyvä, että voit käyttää kiikareita myös iltahämärässä ja huonolla säällä.

Kiikarioptiikka perustuu klassiseen porroprisma-malliin. Optiikka on valmistettu laadukkaasta BaK-4 lasista ja on täysin monipinnoitettua, joten valo pääsee kulkemaan hyvin kiikareiden läpi. Tuloksena on terävä, vääristymätön kuva, jossa myös värit vastaavat todellisia värejä.

Kiikareiden alumiinikuori suojaa kiikareita pieniltä kolhuilta. Kuori on täytetty typellä, joten ne ovat vesitiiviit (IPX6-luokitus) eivätkä linssit huurru.

Kiikarit voi laittaa kiinni kolmijalkaan, mikä helpottaa pitkäaikaista käyttöä ja tietysti myös vähentää kiikareiden tärinää. Kiikareista löytyy myös diopterin säätörengas, joka auttaa säätämään kiikarit oman näkökyvyn mukaisiksi (kompensoi silmien välisiä eroja). Lisäksi pupillien välistä sekä silmän ja okulaarin välistä etäisyyttä pystyy näissä kiikareissa säätämään.

Kaiken kaikkiaan tässä on siis oikeinkin hyvät ja laadukkaat kiikarit, joita voi käyttää reissatessa ja retkeillessä.

Kiikareiden tärkeimpiä ominaisuuksia

Kompaktit kiikarit kentälle
BaK-4 lasi optiikka
Laadukas täysin monipinnoitettu optiikka
Vedenpitävä, typpitäytteinen kuori
Voidaan asentaa kolmijalkaan

Pakkaukseen kuuluu

Levenhuk Sherman Base 8×32 kiikarit
Okulaarien ja objektiivien suojat
Kaulanauha
Puhdistusliina
Suojakotelo
Käyttöohje ja elinikäinen takuu

Levenhuk Sherman Base 8×32 kiikareiden tekniset tiedot

Suurennuskerroin: 8
Tyyppi: Porroprisma
Okulaarit: 4 linssiä 3 ryhmässä
Objektiivit: 2 linssiä 1 ryhmässä
Optiikan materiaali: BaK-4 lasi
Optiikan pinnoitus: täysin monipinnoitettu
Objektiivilinssin läpimitta: 32 mm
Lähtöpupillin läpimitta: 4 mm
Silmän etäisyys: 15 mm
Hämäräkerroin: 16
Suhteellinen kirkkaus: 16
Erotuskyky: 8,75”
Kuvakulma: 8,1°
Näkökentän laajuus (/1000 m): 142 m
Lähin tarkennusetäisyys: 3 m
Diopterin säätö: +/- 6
Pupillien väli: 50-80 mm
Tarkennus: keskinen
Rungon materiaali: alumiini
Vedenpitävyys: IPX6
Toimintalämpötila: -10 – +50 °C
Asennettavissa kolmijalkaan
Mitat: 165x105x48 mm
Paino: 0,52 kg
Valmistusmaa: PRC
Takuu: Elinikäinen

Levenhuk

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. Tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit, monokulaarit sekä lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhuk on erittäin tarkka optisten laitteiden tuotannossa. He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tämä ei tarkoita, että tuotteita ostaisivat vain todelliset ammattilaiset, vaan tuotteet on suunnattu laajemmalle yleisölle aina ammattilaisista harrastajiin. Riippumatta siitä mikä on oma osaamistasosi tai tarpeesi, Levenhuk-tuotteet sopivat varmasti sinulle. Levenhukin kiikarit, kaukoputket ja monokulaarit ovat taattua laatua. Levenhuk myy itse tuotteitaan laajalti niin Keski-Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Kauttamme saat kaikki parhaat Levenhuk tuotteet helposti ja nopeasti Suomesta!

Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu. Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.