Katselukiikari Levenhuk Rainbow 8x25 musta

Pienikokoiset katselukiikarit luonnon tarkkailijalle.

79,00

Varasto loppu

Katselukiikari Levenhuk Rainbow 8x25 musta

SKU 67691m Category

Kuvaus

Levenhuk Rainbow 8×25 kiikarit sopivat kaikille käyttäjille, niin lapsille kuin aikuisille.Pienikokoiset kiikarit kulkevat helposti mukana taskussa, kaulalla tai repussa. Ne ovat aina käden ulottuvilla niin retkillä, lenkkeillessä kuin työmatkoilla!

Kattoprismaan pohjautuva kiikariteknologia luo kirkkaan, selkeän ja terävän näkymän. Kahdeksankertainen suurennus riittää tarkastelemaan kohteita, joita ei paljaalla silmällä erota. Kiikarien muotoilusta saa hyvän otteen ja se sopii kokonsa puolesta niin lapsille kuin aikuisille. Silmän etäisyyttä kiikareista voi muuttaa säädettävien silmäsuppiloiden avulla. Kokonaisvaltaiset säätötoiminnot mahdollistavat kiikarien yksilöllisen käytön. Typpitäyttöisiä kiikareita voi käyttää erilaisissa lämpötilanvaihteluissa sekä korkeassa ilmankosteudessa ilman huurtumista.

Levenhuk Rainbow 8×25 Lime kiikarit ovat täydellinen yhdistelmä laadukasta optiikkaa, pirtsakkuutta, ergonomiaa sekä toimivuutta.

Kiikareilla on elinikäinen takuu!

Kiikarien ominaisuudet:

Suurennus: 8x
Objektiivin halkaisija: 25 mm
Suhteellinen kirkkaus: 9,8
Kuvakulma: 7,6°
Näkökenttä 1000 metrissä: 133 m
Lähin tarkennusetäisyys: 5 m
Okulaarin diopterin säätö: ±5
Pupillien väli: 40-76 mm
Paino: 0,28 kg
Mitat: 100 x 65 x 45 mm

Kiikaripakkaus sisältää:

Levenhuk Rainbow 8×25 Lime kiikarit
Kantohihna
Puhdistuspyyhe
Kantopussi
Käyttöohjeet

Katso värivaihtoehtoja

Katso värivaihtoehtona Limen vihreät

Levenhuk

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. Tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit, monokulaarit sekä lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhuk on erittäin tarkka optisten laitteiden tuotannossa. He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tämä ei tarkoita, että tuotteita ostaisivat vain todelliset ammattilaiset, vaan tuotteet on suunnattu laajemmalle yleisölle aina ammattilaisista harrastajiin. Riippumatta siitä mikä on oma osaamistasosi tai tarpeesi, Levenhuk-tuotteet sopivat varmasti sinulle. Levenhukin kiikarit, kaukoputket ja monokulaarit ovat taattua laatua. Levenhuk myy itse tuotteitaan laajalti niin Keski-Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Kauttamme saat kaikki parhaat Levenhuk tuotteet helposti ja nopeasti Suomesta!

Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu. Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.