Katselukiikari Levenhuk Rainbow 8x25 Amethyst

Levenhuk Rainbow 8×25 Lime katselukiikarit sopivat kaikille käyttäjille. Pirteän väriset kiikarit tarjoavat elävyyttä ja tarkkuutta ulkoiluun.

79,00

Varastossa, toimitusaika 2-4 päivää

Katselukiikari Levenhuk Rainbow 8x25 Amethyst

SKU 67694 Category

Kuvaus

Pienikokoiset katselukiikarit jotka on helppo ottaa matkaan mukaan kun lähdet luontoon seikkailemaan. Levenhuk Rainbow 8×25 katselukiikarit sopivat kaikille käyttäjille, niin lapsille kuin aikuisille. Pirteän väriset kiikarit tarjoavat elävyyttä ja tarkkuutta ulkoiluun missä tahansa liikutkin. Pienikokoiset kiikarit kulkevat helposti mukana taskussa, kaulalla tai repussa. Ne ovat aina käden ulottuvilla niin retkillä, lenkkeillessä kuin työmatkoilla!

Kattoprismaan pohjautuva kiikariteknologia luo kirkkaan, selkeän ja terävän näkymän. Kahdeksankertainen suurennus riittää tarkastelemaan kohteita, joita ei paljaalla silmällä erota. Kiikarien muotoilusta saa hyvän otteen ja se sopii kokonsa puolesta niin lapsille kuin aikuisille. Silmän etäisyyttä kiikareista voi muuttaa säädettävien silmäsuppiloiden avulla. Kokonaisvaltaiset säätötoiminnot mahdollistavat kiikarien yksilöllisen käytön. Typpitäyttöisiä kiikareita voi käyttää erilaisissa lämpötilanvaihteluissa sekä korkeassa ilmankosteudessa ilman huurtumista.

Levenhuk Rainbow 8×25 Amethyst kiikarit ovat täydellinen yhdistelmä laadukasta optiikkaa, pirtsakkuutta, ergonomiaa sekä toimivuutta.

Kiikareilla on elinikäinen takuu!

Kiikarien ominaisuudet:

Suurennus: 8x
Objektiivin halkaisija: 25 mm
Suhteellinen kirkkaus: 9,8
Kuvakulma: 7,6°
Näkökenttä 1000 metrissä: 133 m
Lähin tarkennusetäisyys: 5 m
Okulaarin diopterin säätö: ±5
Pupillien väli: 40-76 mm
Paino: 0,28 kg
Mitat: 100 x 65 x 45 mm

Kiikaripakkaus sisältää:

Levenhuk Rainbow 8×25 Amethyst kiikarit
Kantohihna
Puhdistuspyyhe
Kantopussi
Käyttöohjeet

Värivaihtoehtoja löydät alta

Limen vihreät

Mustat

Levenhuk

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. Tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit, monokulaarit sekä lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhuk on erittäin tarkka optisten laitteiden tuotannossa. He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tämä ei tarkoita, että tuotteita ostaisivat vain todelliset ammattilaiset, vaan tuotteet on suunnattu laajemmalle yleisölle aina ammattilaisista harrastajiin. Riippumatta siitä mikä on oma osaamistasosi tai tarpeesi, Levenhuk-tuotteet sopivat varmasti sinulle. Levenhukin kiikarit, kaukoputket ja monokulaarit ovat taattua laatua. Levenhuk myy itse tuotteitaan laajalti niin Keski-Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Kauttamme saat kaikki parhaat Levenhuk tuotteet helposti ja nopeasti Suomesta!

Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu. Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin.

Lisätiedot

Valmistaja

Levenhuk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.