Katselukiikari Levenhuk Karma Pro 8×42

Levenhukin kiikarit retkeilijälle, lintubongarille tai ammattikäyttöön luonnossa liikkuvalle.

Elinikäinen takuu!

139,00

Varasto loppu

Katselukiikari Levenhuk Karma Pro 8×42

SKU 67704 Category Tags , ,

Kuvaus

Nämä laadukkaat katselukiikarit sopivat sekä vapaa-ajan retkeilijälle että matkailijalle, mutta myöskin ihan ammattikäyttöön. Niillä näet kirkkaasti aina kirkkaasta päivänvalosta iltahämärään korkealuokkaisen optiikan ja rakenteen ansiosta. Pystyt tarkkailemaan laajaa aluetta yhdellä kertaa, jolloin saat kiikariisi panoraamanäkymän, ja liikkuvia kohteita on helppo seurata. Kiikarit ovat lisäksi täysin vedenpitävät, mikä on esimerkiksi vaelluksilla tärkeä tekijä.

Suuret objektiivilinssit keräävät tarpeeksi valoa, jotta kiikarit pystyvät tuottamaan kyllin kirkkaita kuvia jopa vähäisessä valossa. Samalla kiikarit ovat kattoprismarakenteensa ansiosta kuitenkin pienikokoiset. Kuvan laatua parantaa näiden kiikarien neljä linssiä kolmessa ryhmässä -rakenne. Kuten laatukiikareissa kuuluukin, linssit on täysin monipinnoitettu, joten valonhävikki on minimoitu. Näin aikaansaadaan totuuden mukaisia kuvia, eloisissa väreissä. Typpitäytteinen kuori estää linssien huurtumisen.

Nämä kiikarit saa säädettyä kätevästi itselle sopiviksi. Sitä varten on valmistaja varustanut kiikarit pupillien välisen etäisyyden säätömahdollisuudella, diopterin säätörenkaalla, sekä silmän ja okulaarin välisen etäisyyden säätömahdollisuudella. Pinta on Levenhukin tuttua armeijan vihreää kumia, mikä takaa hyvän otteen kiikareista.

Pakkaukseen kuuluu

Levenhuk Karma Pro 8×42 kiikarit
Nauha
Puhdistusliina
Suojakotelo
Käyttöohje ja elinikäinen takuu

Levenhuk Karma Pro 8×42 kiikareiden tekniset tiedot

Suurennuskerroin: 8x
Tyyppi: Kattoprisma
Okulaarien rakenne: 4 linssiä 3 ryhmässä
Optiikan materiaali: BaK-4 lasi
Optiikan pinnoitus: täysin monipinnoitettu (alumiini- hopeapinnoite, ei vaihekorjattu)
Objektiivilinssin läpimitta: 42 mm
Lähtöpupillin läpimitta: 5,2 mm
Silmän etäisyys: 17,5 mm
Hämäräkerroin: 18,55
Suhteellinen kirkkaus: 27,56
Erotuskyky: 5,6”
Kuvakulma: 7,4°
Näkökentän laajuus (/1000 m): 129 m
Lähin tarkennusetäisyys: 3 m
Diopterin säätö: ±3
Pupillien väli: 56-74 mm
Silmäsuppilot: kierrettävät
Rungon materiaali: muoviteräs
Vedenkestävyys: upotus 1m syvyyteen 30 minuutiksi
Toimintalämpötila: -15 – +60 °C
Asennettavissa kolmijalkaan
Mitat: 13,7×12,7×5 cm
Pakkauksen paino: 1,1 kg
Valmistusmaa: PRC

Levenhuk

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. Tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit, monokulaarit sekä lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhuk on erittäin tarkka optisten laitteiden tuotannossa. He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tämä ei tarkoita, että tuotteita ostaisivat vain todelliset ammattilaiset, vaan tuotteet on suunnattu laajemmalle yleisölle aina ammattilaisista harrastajiin. Riippumatta siitä mikä on oma osaamistasosi tai tarpeesi, Levenhuk-tuotteet sopivat varmasti sinulle. Levenhukin kiikarit, kaukoputket ja monokulaarit ovat taattua laatua. Levenhuk myy itse tuotteitaan laajalti niin Keski-Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Kauttamme saat kaikki parhaat Levenhuk tuotteet helposti ja nopeasti Suomesta!

Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu. Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.