Katselukiikari Levenhuk Atom 12x25

Levenhuk Atom 12×25 katselukiikarit ovat kevyet ja pienet sekä edulliset. Kompaktit katselukiikarit mahtuvat helposti vaikka vaellushousujen taskuun ja on helppo ottaa matkaan mukaan.

29,90

Varasto loppu

Katselukiikari Levenhuk Atom 12x25

SKU 67676 Category Tags , ,

Kuvaus

Levenhuk Atom 12×25 kiikarit ovat kevyt ja pieni vaihtoehto silloin, kun et halua kantaa mukanasi painavia erikoiskiikareita. Kompaktit kiikarit mahtuvat helposti vaikka vaellushousujen taskuun. 12 kertaisella suurennuksella voi helposti tutkia kauempana olevia kohteita. Kiikarit sopivat kaikille matkailijoille ja retkeilijöille!

Kattoprismateknologia parantaa kiikarien tarkkuutta tarjoten korkealaatuisen optiikan. Linssit on valmistettu päällystetystä BK-7 borosilikaattilasista, joka takaa kirkkaan ja terävän näkyvyyden. Oikeassa okulaarissa on tarkkuuden säätö. Pupillien etäisyys linssistä on myös säädettävissä. Rungon kumipäällyste suojaa kiikareita iskuilta, lialta ja pölyltä sekä tarjoaa pitävän otteen.

Hyvät peruskiikarit mukaan matkoille! Kiikareilla on elinikäinen takuu.

Kiikarien ominaisuudet:

Suurennus: 12x
Objektiivin halkaisija: 25 mm
Suhteellinen kirkkaus: 4,3
Kuvakulma: 4,5°
Näkökenttä 1000 metrissä: 80 m
Lähin tarkennusetäisyys: 2,1 m
Okulaarin diopterin säätö: ±3
Pupillien väli: 35-80 mm
Paino: 0,34 kg
Mitat: 110 x 78 x 50 mm

Kiikaripakkaus sisältää:

Levenhuk Atom 12×25 kiikarit
Kantohihna
Puhdistuspyyhe
Kantopussi
Käyttöohjeet

Levenhuk

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. Tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit, monokulaarit sekä lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhuk on erittäin tarkka optisten laitteiden tuotannossa. He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tämä ei tarkoita, että tuotteita ostaisivat vain todelliset ammattilaiset, vaan tuotteet on suunnattu laajemmalle yleisölle aina ammattilaisista harrastajiin. Riippumatta siitä mikä on oma osaamistasosi tai tarpeesi, Levenhuk-tuotteet sopivat varmasti sinulle. Levenhukin kiikarit, kaukoputket ja monokulaarit ovat taattua laatua. Levenhuk myy itse tuotteitaan laajalti niin Keski-Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Kauttamme saat kaikki parhaat Levenhuk tuotteet helposti ja nopeasti Suomesta!

Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu. Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.