Katselukiikari Levenhuk Karma Pro 8x32

119,00

Varasto loppu

Katselukiikari Levenhuk Karma Pro 8x32

SKU 00677035 Category

Kuvaus

Levenhuk Karma PRO 8×32 kiikarit tuottaa 8x suurennoksen ja erinomaisen kuvanlaadun niin päivänvalossa kuin hämärässä. Kiikarit sopivat monipuoliseen käyttöön ulkoilijoille, seikkailijoille ja kaupunkilomille. 8-kertaisen suurennoksen tarjoama laaja näkökenttä mahdollistaa suurten alueiden tarkkailun kerrallaan, joten tällä mallilla voi nauttia panoraamanäkymistä ja seurata liikkuvia kohteita helposti.

Kattoprisma-tyyppisen optiikan ansiosta Levenhuk Karma PRO 8×32 kiikarit ovat pienikokoiset. Kaikissa Karma Pro -sarjan kiikareissa okulaarien rakenne on 4-elementtinen, joka tuottaa erittäin hyvälaatuisen näkymän. Linssit on lisäksi pinnoitettu monikerroksisella pinnoitteella valonläpäisyn lisäämiseksi ja heijastuksien vähentämiseksi. Linssien sisälle muodostuvan vesihöyryn estämiseksi kiikarit on täytetty typellä. Karma PRO 8×32 kiikari on täysin vesitiivis.

Kiikareissa laadukas optiikka mahdollistaa luonnollisen ja terävän kuvan aikaansaamisen. Näissä kiikareissa optiikka on täysin monipinnoitettua, mikä on erinomainen asia valonläpäisevyyden parantamiseksi. Lisää terävyyttä kuviin antaa neljälinssinen okulaarien rakenne. Linssit eivät pääse huurtumaan typpitäyteisen kuoren ansiosta.

Kiikareiden säätäminenkin on tehty helpoksi. Voit muuttaa pupillien välistä etäisyyttä sekä säätää diopteria oikeassa okulaarissa sijaitsevan renkaan avulla. Kierrettävät silmäsuppilot taas mahdollistavat silmän ja okulaarin välisen etäisyyden säätämisen. Kumipäällysteinen runko on kohokuvioitu, joten kiikari pysyy mukavasti kädessä.

Ominaisuudet:

Suurennos: 8x
Objektiivin läpimitta: 32 mm
Suhteellinen kirkkaus: 16
Näkökentän laajuus: 7,4°
Näkökenttä 1000 metrissä: 129 m
Erottelukyky, kaarisekuntia: 5,6
Lähin tarkennusetäisyys: 2 m
Mitat: 135 x 127 x 48 mm
Vedenpitävä, typellä täytetty runko
Voidaan kiinnittää jalustaan

Pakkauksen sisältö:

Levenhuk Karma PRO 8×32 kiikarit
Okulaari ja objektiivin linssien suojat
Hihna
Puhdistusliina
Suojakotelo
Käyttöohje

Levenhuk myöntää tälle kiikarille elinikäisen takuun.

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. Tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit, monokulaarit sekä lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhuk on erittäin tarkka optisten laitteiden tuotannossa. He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tämä ei tarkoita, että tuotteita ostaisivat vain todelliset ammattilaiset, vaan tuotteet on suunnattu laajemmalle yleisölle aina ammattilaisista harrastajiin.

Lisätiedot

Valmistaja

Levenhuk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.