Katselukiikari Levenhuk Karma Plus 8×42

109,00

Varasto loppu

Katselukiikari Levenhuk Karma Plus 8×42

SKU karmaplus8x42 Category

Kuvaus

Tässä on kiikarit sinulle joka tarvitset laadukkaat kiikarit jotka toimivat myös pilvisellä säällä ja iltahämärässä. Tämä kiikari on myös mainio valinta lintujen tarkkailuun. Kiikarin linssit on valmistettu korkealuokkaisesta BaK-4-lasista, joka on pinnoitettu usealla eri heijastuksia vähentävällä kerroksella. Kattoprisma-tyyppinen optiikka mahtuu pieneen runkoon teknisestä suorituskyvystä tinkimättä. Lisäksi 3-osaiset okulaarit täydentävät laadun ja kuvanlaatu on tarkka ja kirkas.

Kiikarin runko on täytetty typellä ja se mahdollistaa kiikarien käytön missä tahansa säässä: optiikka ei sumennu edes kosteassa säässä tai äkillisissä lämpötilan muutoksissa. Kiikarien leveys ja okulaarien diopterit ovat säädettävissä. Runko on päällystetty pehmeällä kumipinnoitteella. Kumi lisää kiikarien iskunkestävyyttä ja antaa otteeseen hyvän pidon.

Levenhuk Karma Plus Katselukiikari 8×42 sopii mainiosti lintujen ja luonnon tarkkailuun.
Lintuharrastajien eniten käyttämiä kokoja ovat esimerkiksi 7×42, 8×40, 8×42, 10×42 tai 10×50. Näissä malleissa suurennoksen ja etulinssin halkaisijan suhde on harrastuksen vaatimuksiin nähden parhaimmat. Jos harrastat muuton seurantaa tai muuten haluat havaita kerralla suuremman määrän esim. lintuja, tällöin kiikarin laajempi näkökenttä on eduksi. Jos haluat tarkkailla pesiviä lintuja tai tehdä tarkempia tunnistuksia yksilöistä, niin silloin isommasta suurennuksesta on sinulle hyötyä.

Pakkaus sisältää

Levenhuk Karma Plus 8×42 kiikarit
Okulaarin ja objektiivin suojat
Nauha
Puhdistusliina
Suojakotelo
Käyttöohje ja elinikäinen takuu

Levenhuk Karma Plus 8×42 kiikareiden tekniset tiedot

Suurennuskerroin: 8x
Tyyppi: Kattoprisma
Optiikan materiaali: BaK-4 lasi
Optiikan pinnoitus: monipinnoitettu (ei vaihekorjattu)
Objektiivilinssin läpimitta: 42 mm
Lähtöpupillin läpimitta: 5,2 mm
Silmän etäisyys: 17,8 mm
Hämäräkerroin: 18,3
Suhteellinen kirkkaus: 27
Erotuskyky: 6,2”
Kuvakulma: 6,8°
Näkökentän laajuus (/1000 m): 118 m
Lähin tarkennusetäisyys: 4 m
Diopterin säätö: ±4
Pupillien väli: 56-74 mm
Silmäsuppilot: kierrettävät
Mahdollista kiinnittää kolmijalkaan
Toimintalämpötila: -15 – +60 °C
Mitat: 14,6×12,6×5,3 cm

Pakkauksen paino: 0,96 kg
Valmistusmaa: PRC
Takuu: Elinikäinen​

Levenhuk on amerikkalainen optisten laitteiden ja välineiden valmistaja. Tuotekatergoriaan kuuluu mm. mikroskoopit, teleskoopit, kiikarit, monokulaarit sekä lukuisia lisävarusteita. Levenhukin kiikareita myydään ympäri maailman Yhdysvalloissa, Kanadassa, Intiassa, Kaakkois-Aasiassa ja Euroopassa.

Levenhuk on erittäin tarkka optisten laitteiden tuotannossa. He ovat alusta lähtien panostaneet asiakaslähtöisyyteen ja laatuun. Tämä ei tarkoita, että tuotteita ostaisivat vain todelliset ammattilaiset, vaan tuotteet on suunnattu laajemmalle yleisölle aina ammattilaisista harrastajiin. Riippumatta siitä mikä on oma osaamistasosi tai tarpeesi, Levenhuk-tuotteet sopivat varmasti sinulle. Levenhukin kiikarit, kaukoputket ja monokulaarit ovat taattua laatua. Levenhuk myy itse tuotteitaan laajalti niin Keski-Euroopassa kuin myös Yhdysvalloissa. Kauttamme saat kaikki parhaat Levenhuk tuotteet helposti ja nopeasti Suomesta!

Kaikilla Levenhukin päätuotteilla on elinikäinen takuu.
Lisävarusteet kuuluvat kuuden kuukauden takuun piiriin.

Lisätiedot

Valmistaja

Levenhuk

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.