Karesuandokniven Öringen puukko

95,00

Varasto loppu

Karesuandokniven Öringen puukko

SKU 3517 Category

Kuvaus

Öringen on kätevä pieni puukko, jonka terä on valmistettu korkealaatuisesta Sandvikin ruostumattomasta teräksestä (HRC57).
Puukon pituus on 19cm ja terän pituus 8,5cm.
Terän leveys on 2,1mm ja paksuus 3mm.

Terän ruoto ulottuu pitkälle kahvaan, mikä tekee puukosta erityisen kestävän. Kahva on valmistettu visakoivusta ja se on värjätty kauniin ruskeaksi. Tuppi on valmistettu kestävästä naudannahasta ja siinä on ripustin. Puukko soveltuu hyvin kaikkeen retkeilyyn, metsästykseen ja kalastukseen.
Ruotsalainen Karesuando Kniven valmistaa käsityönä taidokkaita veitsiä, puukkoja ja kirveitä, joista jokainen on suunniteltu kestämään pohjoisen erämaiden olosuhteita ja kovaa käyttöä.
Tuoteperhe valmistuu 120 kappaleen päivävauhtia seitsemän käsityöläisen voimin. Vuodesta 1975 toiminut yritys on valmistanut 200 000 veistä ja reilut miljoona terää. Yrityksen filosofian mukaan veitsi on juuri passeli silloin, kun se ylittää käyttäjänsä odotukset ja tarpeet.

Karesuando Knivenin veitsien kaikki komponentit valmistetaan itse Ruotsin Lapissa Karesuandossa, maan pohjoisimmassa kirkonkylässä. Jokainen Karesuando Knivenin veitsimalli on saatavilla kaikilla eri terävaihtoehdoilla – siis ruostumattomasta teräksestä, hiiliteräksestä, jauheteräksestä ja damascus-teräksestä. Veitsien tupissa käytetään laadukkaita ja kestäviä nahkoja. Korkean laadun ja hienovaraisen käsityön merkkinä on kymmenen vuoden takuu jokaiselle veitselle.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.