Hey Impra Wash-In kyllästeaine 250ml

14,90

Varasto loppu

Hey Impra Wash-In kyllästeaine 250ml

SKU 4102460265251 Category

Kuvaus

Kaikkien Tex –kalvoasujen kyllästämiseen tarkoitettu huuhteluaine, joka kyllästää asun päälimateriaalin kosteutta ja likaa vastaan vahingoittamatta vedenpitävää kalvoa.

Vedenpitävän kalvon toimintahan perustuu tiiviiseen yhteispeliin pintakankaan kanssa: kun pinta on kuiva, myös vedenpitävän kalvon hengittävyys säilyy. Jos pintakangas pääsee vettymään kuluneen kyllästyksen vuoksi, heikentyy myös materiaalin hengittävyys. Vaatteen kyllästäminen ei siis vaikuta vaatteen lopulliseen vedenpitävyyteen, vaan hengittävyyteen ja sen säilymiseen.

KYLLÄSTYS

Pesty, märkä vaate voidaan upottaa kyllästysaineeseen heti pesun jälkeen.
(Muistathan huuhdella huolelliseti ettei vaatteeseen jää pesuainejäämiä) Kyllästysaine sekoitetaan ohjeiden mukaan kädenlämpöiseen veteen pesusaaviin, jonne vaatteet laitetaan hetkeksi likoamaan. Vesi kuljettaa kyllästysaineen koko vaatteeseen pienintä yksityiskohtaa myöten, jolloin tulos on hyvin tasainen. Hey Impra Wash-In kyllästeaineen voit myös laittaa pesukoneeseen, tällöin laita aine huuhteluainelokeroon tai pesupalloon ja laita koneen huuhteluohjelma päälle.

Vaate nostetaan kyllästyskylvystä ja huuhdellaan kylmällä vedellä, jotta ylimääräinen kyllästysaine saadaan poistettua. Tämän jälkeen vaatteet ripustetaan kuivumaan.

Huomioithan että vuorelliset ja topatut vaatteet kannattaa suihkuttaa kyllästysaineella vain pinnasta, sillä kosteutta siirtämään suunniteltuja vuoria ei ole syytä muuttaa vettähylkiviksi.

Lisätiedot

Valmistaja

Hey Sport

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.