Dovrefjell villapaita

Lämmin villapaita jolla tarkenee syksyn viimoissa ja talven pakkasissa. Paita sisältää 80% pehmeää villaa ja se sopii erinomaisesti niin miehille kuin naisillekin.

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Dovrefjell villapaita

Kuvaus

Lämmin villapaita jolla tarkenee syksyn viimoissa ja talven pakkasissa.
Paita sisältää 80% pehmeää villaa ja se sopii erinomaisesti niin miehille kuin naisillekin. Villapaidan korkea kaula-aukko toimii vetoketjulla ja se on säädettävissä tarpeen mukaan.

Dovrefjell tunturit ovat norjalaisille sama asia, kuin Halti tunturit suomalaisille. Mahtavan Dovrefjell tunturin korkein piste kohoaa aina 2286 metrin korkeuteen. Rauhoitettu ja massiivinen myskihärkä (myskox) tavataan Norjassa juuri Dovrefjell tuntureilla. Tämän vuoksi myskihärkä on ollut luonnollinen valinta edustamaan Dovrefjell logoa.

Dovrefjell on Norjan suosituimpia jahtiasuja jo yli 20 vuoden kokemuksella. Dovrefjell jahtiasut on vuosien saatossa kehitetty vaativissa vuonojen maan olosuhteissa ja niissä yhdistyvät laadukkuus ja perinteet yhdistettynä uusimpaan teknologiaan. Pohjoismaiseen metsästysmaastoon ja olosuhteisiin valmistetut Dovrefjell jahtiasut ovat täynnä teknistä etumatkaa. Tyylikkäästi viimeistellyt asujen camokuosit täydentävät kokonaisuuden. Hyvän naamioitumiskyvyn lisäksi niissä yhdistyvät erinomainen suorituskyky, turvallisuus ja tyylikkyys integroituna parhaisiin materiaaleihin. Yhdessä ne takaavat täydellisen toimivuuden ja varmistavat osaltaan onnistuneet ja ikimuistoiset jahtimatkat!

Katso myös valmistajan kotivut

Lisätiedot

Koko

XS, S, M, L, XL, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.